PROMO: FITNESS CENTAR BODY ART- Za pravu odluku svako je vrijeme pravo – pa i početak godine!

Datum objave: 02. 1. 2020. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako će vam svaki istinski znalac reći kako je za prave odluke svako vrijeme pravo vrijeme za dobar početak, želite li godinu početi brinući ispravno o svom tijelu i zdravlju, siječanj je idealan mjesec . U Fitness centru Body art, mjestu za pravi trening, u Sokolovoj 45, pronaći ćete i pravog partnera za kvalitetnu realizaciju takvih svojih odluka.

Nema manje ili više pravog mjeseca za dobar početak, jer svi su jednako pravi, želite li novu godinu početi na pravi način, posebice nakon neizostavnog blagdanskog uživanja, siječanj je idealan mjesec za trening. Dodajte tome pravog partnera, poput Fitness centra Body art i budite sigurni kako ćete do željenog cilja stići u maksimalno kratkom vremenu. Mjesto za pravi trening u Sokolovoj 45 dočekat će vas s vrhunskim programom, opremom i uvjetima. Vama je za početak potrebna samo dobra volja i snažna odluka, a za sve ostalo – od individualnih programa do pravih savjeta i edukacije, pobrinut će se stručni tim koji brižno pazi na svaki i najmanji detalj. Primjerice, u blagdansko vrijeme tek malobrojni razmišljanju o vježbanju i pravilnoj ishrani no uz dobro vodstvo i prave savjete posljedice sladokusnih užitaka brzo se mogu ispraviti, kaže nam vlasnik fitness centra i potvrđeno najbolji požeški trener Robert Međugorac koji nudi i vrlo dobar savjet za početak.

Isprekidani post ima vrlo dobar učinak na naše zdravlje

“Često me ljudi prije samih blagdana pitaju – što jesti, kako da se postavimo prema blagdanskoj ponudi. Moj odgovor je jednostavan – blagdan je, jedite, uživajte. Nije svaki dan Božić, no bitno je ono što i kako radite ostatak godine. Ljudski je prepustiti se užicima, a kada prođe blagdansko uživanje potrebno je pokrenuti svoje tijelo, ponajprije svoj metabolizam kako bi krenuo “spaljivati” kalorije. Prije svega, potrebno je vratiti se treninzima ako smo napravili pauzu, a druga stvar koju preporučujem je lakša hrana – treba dati tijelu vremena da se oporavi od teške hrane. Zasićenih masnoća i šećera. Pristalica sam velikog broja malih obroka u danu, tako se hranim desetljećima, uvijek mi je bilo važno imati pet do šest malih obroka dnevno,” kaže Robert.

“Uz to, za sve koji su se malo “opustili” preko blagdana djelotvorno je uključiti jedan detalj – isprekidani post ili kratkotrajno gladovanje, koji ima vrlo dobar učinak na naše zdravlje. Nisam veliki pristalica te metode, ali ako je neko vrijeme idealno onda je to sada nakon blagdana. Primjerice, kratkotrajno gladovanje od 12 sati doslovno izbacuje tri mala obroka iz moje dnevne prehrane i u tih 12 sati, recimo od 19,00 sati navečer do 7,00 sati ujutro kada doručkujem jedini unos će biti voda. To ima izvrstan učinak za čišćenje organizama. Naravno, i tu ima razlika jer ima osoba koje jedu primjerice samo dva puta dnevno i kojima je 12 sati uobičajeni period gladovanja. Kod njih se mora taj period gladovanja produžiti na 18 sati. Koliko često to raditi vrlo je individualno, ali moja preporuka je tri dana zaredom ili u tjednu svaki drugi dan. Bitno je da ta dva ili tri obroka u tom isprekidanom postu budu lagani, s dovoljno hrane koja je izvor proteina, ugljikohidrata i vlakana – dobar primjer je piletina s kuhanim krumpirom i zelenom salatom s bučinim uljem. Nakon toga vraćamo s na veći broj malih obroka što savjetujem svim našim članovima i to će izvrsno poništiti sve negativne učinke blagdanskog uživanja,”.

Uz ispravnu prehranu, prave vježbe i stručno vodstvo promijene su vidljive već za dva tjedna

Želite li iskusiti na svom tijelu dobrobiti ovakvih savjeta, ali i dobre discipline vježbanja Fitness centar Body art otvoren je za nove članove. Navratite kad god to vama odgovara, radnim danom od 8 do 22 ili subotom do 18 sati i što prije krenite s vježbanjem jer: “vježbanje je presudno zato što ubrzava metabolizam. Ne samo to – osim što s povećavamo metabolizam i gubimo kalorije mi mijenjamo i samu strukturu tijela, pojačavamo udio mišićne mase, a upravo je mišić ona “elektrana” koja spaljuje kalorije i u mirovanju. Znači nećemo imati samo dobrobit tih potrošenih kalorija u samom treningu već i dobrobit cjelodnevnog ubrzavanja metabolizma što će nam dodatno pomoći u lakšem ostvarivanju cilja, a to je održavanje zdravlja i fit forme. Jer, ako ćete primijeniti dobro vježbanje i dobru prehranu već u dva tjedna primijetiti ćete i promjene,” kaže nam Robert.

Znači, želite li promjene, onda je početak godine pravo vrijeme, ali nikad nije kasno ili prerano da se donese prava odluka – da nastavite, ili ako do sada niste, da krenete s vježbanjem. “Tko dođe, ima na raspolaganju stručno vodstvo, sa savjetima stojimo svima na raspolaganju i radimo sa svima – od rekreativaca do sportaša, sportaša profesionalaca, bodybuildera, powerliftera, s tenisačima, rukometašima, nogometašima – svima smo ovdje na raspolaganju mi, desetljeće našeg iskustva i stručnosti kako bi kako bi naši klijenti, članovi u što kraćem vremenu ostvarili svoje ciljeve,” zaključio je Robert.

TEKST: S. P.     FOTO: S.P/D.P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn