PROMO: FITNESS CENTAR BODY ART – Vrijeme je za jesenske grupne treninge, dođite i ostvarite svoje postavljene ciljeve

Datum objave: 05. 10. 2016. | Kategorija: 034, Promo

img_20161001_170952

POŽEGA – Ljeto je iza nas i pravo je vrijeme da prikupljenu energiju u svom tijelu sačuvate na najbolji i najzdraviji način. Fitnes centar Body Art u Sokolovoj ulici broj 45,  kreće u novu sezonu jesenskih grupnih treninga.”Idealno je vrijeme da se sada uključite u rad jer oni “okokućanski” poslovi su iza nas, posvetite se sebi, aktivirajte se prije nego dođe “zimski” višak kilograma. Pripremajte se već sada za slijedeće ljeto,” poručuje ekipa iz Fitness centra Body Art.

Svi zainteresirani mogu tako doći na aerobik i pilates kod Maje u terminima – ponedjeljak u 19,30 srijeda u 18 petak u 19,30. Trajnje treninga je 60 minuta.Zainteresirani za funkcionalni trening koji vodi trener Robert Međugorac svoju potrebu za tjelesnom aktivnošću moću utažiti ponedjeljkom i četvrkom u 20,45 sati u trajanju od 60 minuta. Subota je rezervirana za rekreativni boks, od 17 do 18 sati koji također vodi Međugorac.

“Idealno je vrijeme da se sada uključite u rad jer oni “okokućanski” poslovi su iza nas, posvetite se sebi, aktivirajte se prije nego dođe “zimski” višak kilograma. Pripremajte se već sada za slijedeće ljeto.Moram naglastiti da je kod nas trening vrlo intenzivan, ali to je red rada, red smijeha. Tako da, nakon svakog treninga znate da ste napravIli sve što ste planirali ali istovremeno svi sa smješkom odlazimo doma, jer i smijeh je dio zdravlja, a kroz malo šale i “zezancije” napravimo pravu atmosferu potrebnu za kvalitetne rezultate. Poklonite nam svoje povjerenje i siguran sam kako se nećete razočarati,” kaže Međugorac. Cijena za grupni trening aerobika i pilatesa je sto kuna mjesečno, isto tako i za rekreativni boks, dok je za funkcionalni trening 150 kuna, a ukoliko bude dovoljno zainteresiranih postoji mogućnost otvaranja novih termina.

img_20161003_204528
Fitnes centar Body Art nalazi se u Sokolovoj ulici broj 45. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 10,00 do 22,00 sati, subotom od 10,00 do 18,00 sati. Kad god dođete dobro ste došli a radite pod nadzorom trenerice Patricije Januš, vrhunske šampionke i trenera Roberta Međugorca. Iza njih stoji dogugodišnje iskustvo, rezultati i tone izgubljenog sala (njihovih zadovoljnih klijenata). “Bez obzira dali je vaša želja rekreativni trening, gubljenje viška kilograma ili rehabilitacija nakon ozljede, dođite kod nas, uz nas ćete ostvariti svaki postavljeni cilj,” poručuju iz Centra. Javite se na broj telefona 034 – 273- 000, web stranicu ili posjetite facebook stranicu.
Rad se odvija u novoj, potpuno uređenoj dvorani i svi koji se pridruže ovoj aktivnoj ekipi ugodno su iznenađeni i s uvjetima rada ali i sa stručnošću voditelja. Stoga, dođite u Fitness centar Body Art, Sokolova 45 i 47., mjesto za pravi trening!

TEKST: S.P.     FOTO: Fitness centar Body Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn