PROMO: FITNESS CENTAR BODY ART – “Mjesto za pravi trening” od sada u novom ruhu

Datum objave: 11. 9. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako se, nakon ljetnih užitaka, baš i nije tako jednostavno “prešaltati” na radnu frekvenciju, doživite li rujan kao siječanj i priliku za novi početak, stvari će ići puno jednostavnije. Dodajte tome još koju zdravu odluku, poput recimo, brige o vlastitom zdravlju i tijelu i budite sigurni kako će jesen biti puno ugodnija i uspješnija. Pomoći će vam u tome Fitness centar Body art, staro mjesto u novom ruhu, jer važno je imati pravog partnera

Iako će vam svaki istinski znalac reći kako nema manje ili više pravog mjeseca za dobar početak, jer svi su jednako pravi, želite li završni dio godine provesti na pravi način, rujan je idealan mjesec za trening. Dodajte tome pravog partnera, poput Fitness centra Body art i budite sigurni kako ćete do željenog cilja stići u maksimalno kratkom vremenu. Dobro staro svima omiljeno mjesto u Sokolovoj 45, rujan dočekuje u novom ruhu, s kompletno renoviranim prostorom, za još ugodniji boravak svih onih koji navraćaju i bolje uvjete treninga.

“Nakon udarničkog ljeta u kojem smo radili od jutra do mraka, zadovoljan sam što posao priveli kraju u zadanim rokovima i realizirali sve onako kako smo zamisli. Zasluga je to, prije svega, izvođača radova, kojima zahvaljujem, baš kao i svim svojim prijateljima i obitelji, jer, uspjeli smo zajedničkim snagama. Nov i poboljšan Body art spremno i s dobrodošlicom očekuje sve stare ali i nove članove na treninzima.”, upoznaje vlasnik fitness centra i potvrđeno najbolji požeški trener Robert Međugorac.

Znajući kako nikada nije kasno ali ni rano krenuti s treninzima, možda su upravo dotjeran prostor Body art-a, baš kao i potreba da se osjećate i izgledate bolje, dovoljni razlozi da navratite ali i konačno ispunite davno dano obećanje samome sebi. Potrebno je tek donijeti odluku i krenuti, sve ostalo je na stručnjacima. “Ekipa Body arta svojim će vam znanjem i iskustvom pomoći da na tom putu budete uspješni, ali i da do zadanog cilja stignete u što kraćem vremenu.

Jedino što trebate, čiste su patike, ručnik i dobra volja., kaže Robert primjećujući kako se, kada je riječ o prepoznavanju važnosti treninga za opće psihofizičko zdravlje, stvari, ipak, ponešto mijenjaju. “Iako polako počinjemo otrkrivati značaj fizičke aktivnosti i buditi svijest o sebi, promjene idu jako sporo. Još uvijek smo jako daleko iza europskog prosjeka i užasno daleko od prosjeka skandinavskih zemalja. Istovremeno, veseli me i što primjećujem sve veći broj sugrađana koji redovno šeću, trče, posjećuju fitness centre, kao i sve veći broj djece, koja se, zalaganjem roditelja, bave i najrazličitijim sportovima. Ipak, koliko god kao dugogodišnji sportaš podržavam i pomažem natjecateljski dio priče, volio bih kada bi se što više ljudi rekreativno “uključilo” u treninge, jer samo tako, uz pravilan pristup i stručan nadzor, moguće je doći do željenog cilja i od treninga izvući makismum- kako za zdravlje tako i za vanjski izgled.” upoznaje vlasnik Fitness centra, čovjek koji svoj posao i živi, Robert Međugorac.

Upravo zato, odlučite se za trening u Body art-u, a oni će vam vratiti svojom stručnošću, znanjem, iskustvom i strašću. Navratite kad god to vama odgovara, radnim danom od 8 do 22 ili subotom do 18 sati i budite sigurni kako će vam biti super. S dobrodošlicom vas čekaju Nela, Marko i Robert. Dobro došli u Body art, “mjesto za pravi trening”

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn