PROMO: FITNESS CENTAR BODY ART – Mjesto za pravi trening i prave rezultate!

Datum objave: 23. 4. 2016. | Kategorija: 034, Promo

DSCN4505

POŽEGA – Proljeće se probudilo, vrijeme je da se probudimo i mi. Zimsku uspavanost tijela najbolje će pobijediti kvalitetan trening uz stručno vodstvo. U  suvremenoj i vrhunski opremljenoj dvorani Fitness centra Body Art u Sokolovoj 45 u Požegi imate priliku vratiti se učinkovito u pravu formu za ljetne radosti. Izaberite – aerobik, pilates, funkcionalne treninge ili rekreativni boks – svatko će pronaći nešto za sebe.

U Sokolovoj 45 čeka vas iskusni trener Robert Međugorac  zajedno s višestrukom šampionkom Patircijom. “Tu smo za vas svakog radnog dana od 10 do 22 sata, subotom od 10 18. Nemamo termina kad god došli, dobro ste došli, radite pod nadzorom stručnjaka u pravom prostoru, s pravom opremom, s pravim rezultatima. Sada je idealno vrijeme da krenu pripreme za ljeto, nemojte čekati zadnjih nekoliko tjedana prije nego krenete na godišnje odmore. Idealno je vrijeme da se motivirate, vani je sunce, lijepo sunčano virijeme. Ako i krene malo kiše, nemojte se dati obeshrabriti i dalje smo na istoj adresi,” poručio je Robert.

Njegov savjet je – pružite si dovoljno vremena za povratak u pravu formu. “Savjetujem svima da si daju vremena i vrate u formu nakon ovog zimskog razdoblja kada smo se malo više opuštali i manje se kretali. Sad je vrijeme da se ponovo pokrenemo i vratimo naše tijelo u formu. Naravno, idealno bi bilo da smo cijele godine aktivni te da si ne dopustimo opuštanja, ali ako ste se opustili sve to možete riješiti uz našu pomoć. Mi ćemo vam pokazati put prema vašem cilju i zajedno s vama proći svaki korak, naučit ćemo vas pravilo trenirati ukoliko ne znate, naučit ćemo vas pravilne tehnike, kako primijeniti pravilnu prehranu- znači ne govorimo o nikakvim dijetama kojih iskreno rečeno nisam pristalica, čak ni taj izraz “dijeta” ne volim – već govorim o pravilnoj prehrani. Znači, kako uspostaviti praivlnu prehranu koju možete konstano primjenjivati u svakodnevnom životu, a da istovremeno, malo po malo vratite svoju formu. Nije cilj naglo skinuti kilažu već postupno izgubiti kilograme sala jer kad kažem izgubiti kilograme ne mislim izgubiti kilogram mišića, vode ili sala – ne, mislim isključivo sala. Zato dođite, idemo krenuti pravim putem – Fitnes centar Body Art je mjesto za pravi trening,” rekao je Robert.

12961715_1696805263912446_9186267334596090889_n

Fitnes centri, dodaje Robert, nisu mjesta koja posjećuju isključivo bodybuilderi, mjesta gdje se samo razvijajaju mišići. “Naravno, to može biti jedan od ciljeva, drugi cilj je oblikovati tijelo i izgubiti višak kilograma, ali svakako to možemo izvesti kroz više različitih treninga. Mi nudimo od klasičnog fitnesa gdje se radi što s vlastitim tijelom što na spravama pod nadzorom uz stručno pokazivanje pravilne tehnike rada i disanja, a isto tako nudimo mogućnost rada u grupnim treninzima – aerobik, pilates, funkcionalne treninge, te mogućnost rekreativnog boksa. Svatko će pronaći nešto za sebe,” zaključio je Robert.

Rekreativni boks je na rasporedu subotom. Aerobik i pilates su tri puta tjedno ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim terminima- ponedjeljkom i petkom od 19,30 a srijedom od 18 sati. funkcionalni trening je ponedjeljkom i četvrtkom od 8,30.Više detalja pogledajte na facebook stranici. Dođite nećete se razočarati!

TEKST: S. P.      FOTO: D. P./facebook

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn