PROMO: FITNESS CENTAR BODY ART – Grupni treninzi zumbe, pilatesa i funkcionalnog treninga – poboljšajte svoj izgled i zdravlje!

Datum objave: 12. 9. 2015. | Kategorija: 034, Promo

13

POŽEGA- Ljeto je gotovo, vrijeme je da “zasučemo rukave” i počnemo raditi, kako u poslu tako i na vlastitom tijelu i zdravlju. U novouređenoj suvremenoj dvorani Fitness centra Body Art u Sokolovoj 45 u Požegi imate priliku trenirati zumbu koju vodi Kristina Novak, aerobik i pilates uz voditeljicu Maju Aleksić i funkcionalni trening pod vodstvom trenera Roberta Međugorca. Dođite, upoznajte nove ljude u ugodnoj atmosferi i usput napravite uslugu svome tijelu. Termini za zumbu su u ponedjeljak i četvrtak u 19.15 sati, funkcionalni trening u ponedjeljak i četvrtak u 20.30 sati, a aerobik je u utorak i petak u 19.30. Svaki grupni trening traje sat vremena.

“U funkcionalnom treningu osim na izgledu, radimo i na funkciji tijela. Cilj nam je poboljšati  i fleksibilnost, i kordinaciju pokreta, snagu, brzinu, nastojimo pogoditi tijelo sa što različitijem brojem vježbi. Svaki trening je nešto drugačiji tako da ni u jednom treningu tijelo ne može napraviti adaptaciju jer uvijek dobiva neki novi stimulans iz nekog drugog kuta, iz neke nove vježbe. Jedina mogućnost našeg tijela je da se prilagodi tom izazovu, a prilagodba znači napredak. Kombiniramo vježbe s vlastitim tijelom, s rekvizitima, utezima i girjama. Svatko može raditi trening i može biti sjajna priprema za druge sportove, ali isto tako može biti odličan način rekreacije. Svatko sebi može prilagoditi zadane vježbe, na treningu radimo onoliko koliko možemo ja to volim reći “uz red rada i red smijeha”, a na kraju treninga svi budu ugodno umorni,” rekao je trener i vlasnik Fitness centra Body Art, Robert Međugorac.

robi grupni 1

“Plesom se bavim preko 20 godina, od kad znam za sebe plešem, a profesionalno se time bavim od 17-te godine. Plesni sam pedagog za balet, suvremeni ples i aktivnosti poput zumbe, pitatesa i aerobika. Zumba je kondicioni trening uz plesne pokrete, najčešće  latino vrste. Pozivamo sve djevojke i žene od “sedam do 77 godina”, dođite, zabavite se i usput izgledajte dobro na treninzima zumbe u Fitness centru Body Art,” rekla je voditeljica zumbe, Kristina Novak.

“Aerobik i pilates je prvenstveno dobar za zdravlje, a onda naravno i za izgled. Osobno se tim aktivnostima bavim šest godina. Na treningu ćemo krenuti s laganim zagrijavanjem, zatim imamo kardio trening i na kraju idemo s trbušnjacima, leđnjacima, nogama i laganim istezanjem. Program će biti prilagođen ženama i muškarcima od “sedam do 77 godina”. Svi su pozvani i dobrodošli na trening aerobika i pilatesa u Fitnes centar Body Art,” rekla je voditeljca aerobika i pilatesa. Maja Aleksić. Sve je rečeno, a ostalo je na vama. Poboljšajte kvalitetu svog života i učinite nešto za svoje tijelo i zdravlje na grupnim treninzima u Fitness centru Body Art. Nazovite 034/273 000 ili  posjetite  facebook stranicu.

TEKST: T.Milanović    FOTO: T.M/facebook

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn