PROMO: FITNESS CENTAR BODY ART – Donesite pametnu novogodišnju odluku, kvalitetno i zdravo istopite nagomilane kilograme

Datum objave: 30. 12. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Vrijeme je obilja na blagdanskim stolovima pa je nerijetko teško othrvati se iskušenju i pretjerati u konzumaciji ponuđenog. Iz Body Art-a poručuju kako ne bi bilo loše donijeti jednu pametnu novogodišnju odluku te odmah nakon Nove godine početi s vježbanjem uz stručni savjet i vodstvo.

“U Body Artu ćete raditi pod stručnim nadzorom te ćemo prilagoditi treninge Vašim trenutnim sposobnostima i stanjima. Svakako ćete u svemu tome uživati jer ćemo Vam vratiti osmijeh na lice. Kvalitetno i na zdrav način ćete istopiti sve ono što ste nagomilali zadnjih nekoliko dana ili mjeseci”, ispričao je Robert Međugorac, vlasnik fitness centra Body Art.

NN

Dodaje kako je ljudski organizam stvoren kako bi se gibao, a kao savjesni trener čitateljima je dao i par savjeta.”Mi nismo stvoreni za ovaj sjedilački način života s unosom puno kalorija i malo kretanja. Naše tijelo će odgovoriti pozitivno na svaki vid fizičke aktivnosti ako ga se izvodi pravilno. Bez obzira radilo se o brzoj šetnji, kardio treningu, anaerobnom treningu itd. Budite aktivni jer će vam tijelo odmah vratiti. Bolje će raditi unutrašnji organi i probava. Svi toksini vježbom idu van kroz znoj, jednostavno ćete se bolje osjećati i biti fit. Biti fit u stvari znači da možete obavljati dnevne aktivnosti bez napora i problema. Ako njih obavljate sa smiješkom, a ne s težinom i grčem, znači da ste fit. Kao trener bih htio poručiti svima koji su u ovo blagdansko vrijeme malo pretjerali, a to smo svi, da pročiste prehranu, prilagode ju za više manjih a češćih obroka. U fokusu bi trebala biti kuhana hrana s povećanim unosom vlakana. Više ribe, manje kalorične hrane, dosta salate. Svakako treba smanjiti unos ugljikohidrata, a masnoće i šećere maksimalno izbjegavati. Najbitnije za reći je kako treba povećati unos tekućine, najviše vode, a izbaciti gazirane i ostale sokove te alkohol”, savjetovao je Međugorac.

NNN

Nekoliko mjeseci traju i grupni treninzi pod nazivom Body and soul workout koju vodi trenerica Nela Međugorac, a ima novosti i što se tiče funkcionalnog treninga. “Kod Nele se formirala super ekipa, a treninzi su im odlični kao i povratna reakcija polaznika. Svakako požurite ako se mislite pridružiti jer ima još samo nekoliko mjesta u toj grupi. Što se tiče funkcionalnog treninga, od Nove godine uvodimo dodatni termin, utorkom i četvrtkom, od 20.45 do 21.45. Do sada smo imali jednu grupu ponedjeljkom i četvrtkom, a pošto su oni već uznapredovali, sada ubacujemo još jedan termin za nove članove. Funkcionalni treninzi se održavaju u novoj dvorani, a svi zainteresirani mogu se priključiti neovisno o fizičkoj spremi. Dođite kod nas i sigurno ćete napraviti pravi trening, kompletan stručni tim stoji Vam na raspolaganju i spreman je odgovoriti na svako vaše pitanje u svakom trenutku. Pokazat ćemo Vam kako doći do svoje životne forme”, poručio je Robi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fitness centar Body Art svim sadašnjim i budućim klijentima želi sretnu i uspješnu Novu godinu te puno poslovnog i osobnog uspjeha.

TEKST: B. Miščević      FOTO: B.M/ Body Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn