PROMO: Fitness centar „BODY ART“: Buđenje! Vrijeme je za akciju!

Datum objave: 01. 4. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – „Uhvatite“ formu života. Ovaj put ozbiljno, bez izgovora!
Iako nam je u startu „ukralo“ dragocjen sat spavanja, ljetno računanje vremena, pogled na kalendar i onaj čarobni osjećaj sunca na koži, nepobitan su dokaz kako je krajnje vrijeme da se probudimo iz zimskog sna. Pogledajte, stoga kroz prozor, dobro se protegnite i osjetite energiju. Jen, dva, tri, jen, dva tri… Buđenje!!! Proljetna pozitiva je u zraku i vrijeme je za akciju. Spremni za trening u Fitness centru „BODY ART“?

Jer, prvi dani proljeća idealan su trenutak za novi početak. Ovaj put ozbiljno, uz stručni nadzor i savjet, u ugodnom prostoru i poticajnoj atmosferi, disciplinirano i bez izgovora. Na kraju krajeva, od onog dugo planiranog ponedjeljka, baš kao i onog jednog prvog u mjesecu, nikada ništa. A, kilogrami su tu. Na skroz pogrešnim mjestima. „Leđero“ skupljani tijekom zime. I već je toplih 20-ak celzijevaca u zraku, taman za prošetati bez jakne, i nije ih više tako lako kamuflirati. Vrijeme je, stoga, za akciju i postavljanje izazovnih ciljeva. Osim toga, ljeto samo što nije stiglo, a jednom kad steknete kontrolu nad svojim mišićima, svijest o pravilnom držanju i značaju uravnotežene prehrane, osim što ćete, pucajući od zdravlja i zračeći samopouzdanjem, izgledati bolje drugima, te prije svega, slici koja vas gleda iz ogledala, stručnjaci tvrde kako će se blagodati redovnog treninga početi odražavati na svim poljima vašeg života. Još uvijek niste sigurni? Stvar, onda, pod hitno provjerite u Fitness centru „Body art“ u Sokolovoj ulici broj 45. I svakako ih izazovite, jer, takve najviše vole.

NN

Dobrodošli ste bilo da želite izgubiti tjelesnu masu, vratiti ili steći kondiciju, poraditi na mišićnoj masi, ubrzati procese oporavka ili tek rekreativno trenirati u ugodnom prostoru uz poticajnu atmosferu. Osim toga, buđenje prirode, trenutak je i buđenja energije u nama, stoga i najprikladnije vrijeme za početak rada na definiciji mišića, čišćenju tijela i intenzivnim treninzima. Kako ste sve one brojne, moguće i nemoguće izgovore o tome zašto ne vježbate, odavno već ispucali, odluke ćete se ovaj puta morati držati. Jer, samo je tako moguće postići formu života i promijeniti loše navike. Istovremeno, dobit ćete priliku trenirati, ali i učiti uz dva vrhunska stručnjaka: Patriciju Januš, višestruku državnu prvakinju u powerliftingu i odličnu fitness trenericu i vlasnika Centra, profesionalca s 25 godina iskustva u fitnessu, bodybuildingu i powerliftingu, Roberta Međugorca. I, vi sad nemojte!?! A, potrebne su vam samo tri stvari – čiste patike, ručnik i dobra volja. Ne možete se više izvlačiti ni na vrijeme ni na posao, jer u Fitness centru „Body art“ možete trenirati svakoga dana, tijekom cijelog dana, od 10 do 22, ali i subotom od 10 do 18 sati. Obavezno ih izaberite za partnera i trenera čak i ako o treninzima nemate pojma, ali i ukoliko još nikada niste zakoračili u teretanu. Jer, stručna ekipa „Body arta“ brine o svemu.

robi-grupni-3

Ponudit će vam tako, uz, za vas najoptimalniji plan treninga, i plan prehrane, ali vas i naučiti kako pravilno disati, kako i na koji način upotrebljavati sprave, te kako od treninga i vlastitog tijela izvući makismum. Ukoliko će vam ovakva avantura biti prva u životu, znajte kako će prva dva tjedna biti lagano zagrijavanje, ali i kako ćete se, step by step, ulazeći u ritam treninga, vrlo brzo osjećati bolje. Možda se to neće istovremeno vidjeti i na vagi, jer povećanjem fizičke aktivnosti, povećat ćete i mišićnu masu, “elektranu“ zaduženu za kasnije „spaljivanje“ onog mrskog masnog tkiva. Za najbolje rezultate važno je znati i kako uz režim treninga treba povesti računa  o prehrani i unosu dovoljne količine tekućine, pijući, uz onih, za zdravlje čarobnih 8 čaša dnevno, i kad god se sjetimo, jer, kako kaže Robi, „onog trenutka kad osjetimo da smo žedni, tijelo je već dehidriralo“. Ovakve i slične informacije, uključujući  kontinuiranu stručnu pomoć i praćenje, kao i mogućnost individualnog treninga,  ponudit će vam ekipa „Body arta“. Zbog toga, ali i činjenice kako je vrijeme za akciju, navratite u Sokolovu ulicu 45. Tražite li još koju informaciju „okrenite“  034/273-000 ili ih pronađite na   Facebook stranici   I ovaj put nema odustajanja!

TEKST: S. T.     FOTO: Slavonski.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn