PROMO: FANCY-FULL ROĐENDANSKA PROSLAVA – Frizerski salon FANCY proslavio 10.rođendan sa stilom, uz reviju frizura

Datum objave: 11. 6. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Rođendani su prilika za slavlje. Ali i idealan trenutak za malo samohvale. Osim toga, nije mala stvar uspješno poslovati 10 godina, podižući ljestvicu kvalitete, istovremeno donoseći svjetske trendove na ulice Nove Gradiške. Uspjelo je to Mariji Gelenčir, vlasnici Frizerskog salona FANCY; mladoj poslovnoj ženi koja je svoj san pretvorila u stvarnost, dokazujući kako uspješnog poslovanja nema bez kontinuirane edukacije i ulaganja u vlastito znanje. Jubilej dostojan obilježavanja, ali i istinski urbanih sredina, proslavljen je velikom rođendanskom feštom u Kavani „Exit“.

Iako joj je osnovna funkcija da štiti glavu od toplog i hladnog vremena, kosa je puno više od toga.Ona je poruka koju drugima šaljemo  o sebi, simbol snage i ženstvenosti, odraz stila i stava, ali i dokaz o društvenom i socijalnom statusu. Tretirana i stilizirana, kosa nije samo stvar mode. Ona je i prva karakteristika koju drugi primijete na nama. Baviti se kosom, njegovati je i stilizirati, posao je frizera, ali i ostvareni san Marije Gelenčir, vlasnice Frizerskog salona FANCY, mlade poslovne žene koja je na ulice Nove Gradiške donijela najnovije svjetske frizerske trendove, dokazujući nam kako stil ne stanuje isključivo na ulicama New Yorka i Milana.

NNN

Zahvaljujući, prije svega, spremnosti na kontinuirano ulaganje u vlastito znanje ( Marija je nositeljica titule internacionalne edukatorice Keune ), a onda i hrabroj poslovnoj viziji vlasnice, Frizerski salon FANCY u prethodnih je 10 godina postao sinonim za vrhunski stil, profesionalnost i najviše standarde usluge, mjesto na koje se odlazi po kreativnu frizuru za kojom se okreće, ali i prostor čiju kvalitetu prepoznaju svi oni svjesni važnosti njegovane i stilizirane kose. Zbog svega toga, ali i prvih 10 godina, valjalo je proslaviti. Na pravi način. Onako kako to rade najbolji. Onako kako se to radi i u velikom gradu.

Rođendanskom proslavom organiziranom u Kavani Exit, začinjenom ( u Novoj Gradiški do sada nikad viđenom)- revijom frizura! Uvijek elegantna pundža, vječno aktualan bob, hrabre kratke frizure za emancipirane žene, ali i avangarda kakve se ne bi postidjela ni Vivienne Westwood, poslužile su kao inspriracija za slijedeći posjet frizeru pokazujući istovremeno što sve mogu čarobne ruke kreativnog tima FANCY salona, prateći, osluškujući, ali i kreirajući trendove.

NN

I mada su čarobne kreacije na glavi bile u središtu pozornosti, modeli su nam ( osim onih najmlađih i najslađih- Marijinih kćerkica)  frizure predstavili noseći vjenčanice Salona „Exclusive“ i  nakit Dhalia by Dhalia, našminkane stručnom rukom vizažistice Kozmetičkog salona „Helena“. Baš kao i u slučaju Marije Gelenčir, riječ je odreda o uspješnim novogradiškim poduzetnicama, mladim ženama koje načinom poslovanja ruše uobičajene predrasude, dokazujući kako po stil i trend nije potrebno ići u Zagreb.

Posebnost, kreativnost, ali i poslovni uspjeh tima Frizerskog salona FANCY, dolaskom na rođendan nagradili su, između ostalih, i gradonačelnik Grada prijatelja ženskog poduzetništva- Vinko Grgić, Jelena Ivaniš, predsjednica Obrtničke komore Brodsko posavske županije i Tomislav Šimić, prvi čovjek Obrtničke komore Grada Nova Gradiška. Uz tortu i pjenušac, jer samo se jednom proslavlja 10.rođendan, sjajno osmišljenu večer Frizerskog salona FANCY „začinili“ su plesači Plesnog studija Marine Mihelčić i Plesnog studija Boa iz Požege, pjevačka grupa Aurora, te gimnazijski duo gitara-Tin i Vjeko, dok se za after pobrinuo D.J.Yakka.

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn