PROMO: “ELECTRIC“ TRGOVAČKI OBRT – Mjesto koje odabiru svi pravi majstori

Datum objave: 19. 9. 2015. | Kategorija: Promo

n

NOVA GRADIŠKA – ELECTRIC trgovina posljednjih se godina nametnula kao  jedna od vodećih novogradiških trgovačkih tvrtki u području elektromaterijala, antenskog , tekefonskog i gromobranskog pribora, alata i svih vrsta vezivnih materijala za gradnju. Zahvaljujući  uspješnom obiteljskom poslovanju, trgovački obrt „Electric“  s vremenom je postao mjesto koje odabiru svi pravi majstori, ali i mjesto koje vlastitu kvalitetu reklamira usmenom preporukom.

Zahvaljujući stručnošću i stalnom osposobljavanju u „Electricu“ se svakodnevno trude savjetima kupcima pružiti najbolju moguću uslugu.Trgovina je to koja nudi veliku ponudu elektromaterijala kojim se služe profesionalci za kvalitetno obavljanje poslova, izbor svih mogućih alata, ali i trgovina u kojoj će, vjerovali ili ne, za sebe, ponešto pronaći i žene, ali i svi ljubitelji rasvjetnih tijela. Jer, rasvjeta je, slažu se i u „Electricu“,  osnova naše aktivnosti, našeg standarda življenja i našeg komfora. Svjetlo ne omogućuje samo da vidimo, nego utječe na raspoloženje.Kako bi podigli kvalitetu življenja u prostoru u kojem boravimo potrebno ga je kvalitetno osvjetliti. Zbog toga, u trgovačkom obrtu vjeruju kako će svjetiljke iz njihove ponude zadovoljiti zahtjeve i potrebe svakog kupca. Tražite li idealne svjetiljke za poklon ili vlastiti dom, navratite u „Electric“ i birajte između dekorativnih, tračnih i vodotijesnih.

nn

Vodeći računa o okolišu i štednji energije, u „Electricu“ će vam ponuditi i veliki izbor žarulja- od onih običnih, do štednih i najsuvremenijih, a znalci tvrde i najisplativijih, led žarulja.U istom, ekološki prihatljivom asortimanu, u „Electricu“ nude i iznimno dekorativna rješenja za prostor, poput led traka i led trafoa. Želite li, stoga, ovakvu, specijaliziranu kupovinu obaviti na jednom mjestu, uz potpunu uslugu, svakako navratite u „Electric“ i očekujte pomoć njihovog stručnog prodajnag tim, svu tehničku podršku , ali i mogućnost dogovora.

Jer, riječ je o renoimiranoj tvrtki, prepoznatljivog imena i kvalitete,tvrtki čija je osnovna vizija u poslovanju zadovoljan kupac kojemu su prvi izbor.Iako je riječ o mjestu koje je svoju poziciju na tržištu odavno pronašlo i učvrstilo, poslovanje u budućnosti podrazumijeva kontinuirano ulaganje u stručno napredovanje, praćenje tehnološkog napretka asortimana, te još kvalitetniju i potpuniju uslugu i poslovanje. Uz sve ponuđeno, u Trgovačkom obrtu „Electric“ vode računa o kućnom proračunu, te svojim kupcima, uz mogućnost plaćanja gotovinom, nude i plaćanje putem kartica.Stručno osoblje, prepuno savjeta i dobre volje, očekuje vas svakodnevno od 7.30 do 19 sati i subotom od 7.30.do 13. Nazovite 035/ 397 – 030 ili još bolje, navratite u ulicu Mala 1 i uvjerite se u kvalitetno poslovanje i bogatu ponudu Trgovačkog obrta „Electric“.

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn