PROMO: Dočekajte Novu kraljevski i sa stilom, u Svečanoj dvorani Kruna!

Datum objave: 17. 12. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Iako kažu kako su najbolji tulumi oni spontani, kada je riječ o dočeku najdulje noći stvarima treba pristupiti ozbiljnije, jer, o tome ovisi i kako će nam izgledati narednih 12 mjeseci. Stoga, izaberite najbolje i vidimo se u Svečanoj dvorani Kruna u Novoj Gradiški, u ulici Alojzija Stepinca 11

Od kako je početkom 2015.godine otvorila svoja vrata, Svečana dvorana Kruna postala je i neizostavno mjesto svih najboljih svečanosti. Izgrađena po najvišim europskim standardima gradnje, dizajnerski uređenog i kompletno namještenog interijera, s ekskluzivnom pozicijom u strogom centru Nove Gradiške, Kruna se u kratko vrijeme pozicionirala kao prostor na kojem treba biti, jer sve ono što nude tu je sa samo jednom misijom-priuštiti Vama i Vašim gostima najbolje od najboljeg. Bit će tako i u najduljoj noći u godini, jer, sa starom se valja oprostiti na dostojan način.

Uz bogatu ponudu hrane i pića, dovoljan broj VIP stolova i vrhunsku mjuzu o kojoj će brinuti čak 2 DJ-a. U najduljoj noći u godini, Svečana dvorana Kruna na kratko će postati najbolji i najveći disco klub u regiji, mjesto stvoreno za ludi klupski provod uz sjajnu atmosferu praćenu domaćim, stranim i narodnim hitovima. Odlučite li se za Krunu, budite sigurni kako ćete doček 2020. pamtiti još godinama, jer uz vrhunske domaćine, za vaše će dobro raspoloženje brinuti i vrhunski tim kulinarskih stručnjaka, spreman vas u svakom trenutku nahraniti i napojiti.

Raskošni okrugli stolovi, bajkoviti plesni podij, luksuzna pozornica za glazbenike s najmodernijim razglasnim i rasvjetnim sistemom, kao i besplatno parkirališno mjesto u neposrednom okruženju dvorane, sve je tu u službi gosta. Solo ili s ekipom, uvjerite se u to 31.prosinca, jer, Novu treba dočekati kraljevski. U  svečanoj dvorani Kruna u Novoj Gradiški.

I neka vam je sretna i berićetna!

TEKST: S. T.       FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn