PROMO: DJEČJA TRGOVINA KOKOLO- Trgovina za velike i male, roditelje i klince

Datum objave: 06. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Oni zaslužuju najbolje i najkvalitetnije, jer dobar se ukus i stil razvijaju od malena. Osim toga, iznimno je važno na čemu i kako spavaju, kako ih vozimo, gdje se igraju, u čemu ih nosimo i kupamo, a, onda i kako izgledaju, jer, priznajmo- svi smo slabi na svoja mala zlata. Stoga, mame i tate, bake i djedovi, svi u dječju trgovinu „KOKOLO“ jer jedina je to trgovina koju ćete trebati tijekom njihovog djetinjstva.

Na dobro poznatoj i dobro lociranoj adresi, u ulici Jurja Haulika 2 u Novoj Gradiški, ili na webu -beba.com.hr, dječja trgovina Kokolo jedina je trgovina koju ćete vi i vaši klinci trebati tijekom njihovog odrastanja. Znat ćete to, čim navratite i čim vas s vrata pozdrave neodoljivi plišanci, guralice za male avanturiste, krevetići za ugodne snove, ili, jednostavnije- sve ono što će vašem malom zlatu trebati za ugodno odrastanje. Najbolje, najkvalitetnije, uz dobru cijenu i sjajnu uslugu, onakvu kakva ide uz trgovinu s iskustvom i tradicijom.

NN

U Kokolu su mislili na sve. I na kvalitetan san i lakše previjanje, i na jednostavnije hranjenje i ugodno kupanje, i na vožnju i prve korake, i na trenutke zabave i onda kada trebaju biti još ljepši. Hodalice, guralice, hranilice, vrtići, kolica, igračke, pa onda odjeća konfekcijskih brojeva d 0 do 16, pomno biranih, poptpuno ekoloških, specijaliziranih nacionalnih brendova. Dječja trgovina Kokolo sjajan je izbor i kada tražite nešto za njihove najsvečanije trenutke, poput krštenja ili rođendana, ali i samo onda kada im poželite izmamiti osmjeh ili iznenaditi poklonom ispod bora.

kk

Pronađite ih u ulici Jurja Haulika 2 u Novoj Gradiški, na broju telefona 035 361-633 ili, u nedostatku vremena i mogućnosti, u web trgovini, na „adresi“- beba.com.hr. I požurite, jer, klinci i klinceze zaslužuju najbolje, a dobar se stil razvija od malena. Provjerite u „Kokolu“!
https://www.facebook.com/bebacomhr/
https://www.facebook.com/kokolotrgovina/

TEKST: S. T.     FOTO: Kokolo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn