PROMO: Dileme nema – domaće, najzdravije i najsvježije povrće i voće je kod obitelji Müller!

Datum objave: 09. 8. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Obiteljsko gospodarstvo  Müller već godinama Požežane opskrbljuje svježim domaćim povrćem i voćem iz vlastite proizvodnje u svojoj trgovini na adresi Svetog Roka 14 u Požegi. Jedno popodne proveli smo s Ankicom Müller na njihovom imanju u Novom Selu kraj Požege.

“Poljoprivredom se bavimo 15 godina na imanju na kojem radimo suprug, naša tri sina i ja. Uzgajamo gotovo sve vrste povrća. Osim jagoda šumskih i mjesečarki, trenutačno u ponudi imamo sve za zimnicu, a to su sitni krastavci, paprika i paradajz. Najviše će to biti paradajz za kuhanje. Imamo domaći, cherry rajčicu, šljivara te volovsko srce”, ispričala nam je Ankica Müller.

NNN

Ništa se kod njih nije promijenilo godinama tako da i dalje uzgajaju i svakodnevno svježe nude tikvice, paprike, feferone, luk svih vrsta, mrkvu, peršin i krastavce za salatu. Osobno poznajem obitelj Müller  jer moj otac također kod njih kupuje godinama i baš smo jučer razgovarali kako uskoro dolazi sezona kuhanja ajvara. U našoj obitelji dileme nema, sve za daleko poznatu slavonsku delikatesu nabavit ćemo kod Müllera. Patlidžani, paprika babura, paradajzica, feferona ljuta i slatka, rog paprika i paprika ajvarka dio su ponude.

NN

Moto im je “Domaće je domaće” tako da sigurno nećete pogriješiti ako svoje zalihe voća i povrća nabavite baš iz uzgoja obitelji Müller.”Ne skladištimo previše robe nego svakodnevno svježe proizvode dopremamo u prodavaonicu. Prednost naših proizvoda je što su kvalitetni, domaći i svježi, uvijek ubiremo količinu za jedan dan, kako bi svakodnevna ponuda uvijek bila svježa“, rekla je Ankica.

Za kraj ćemo spomenuti da opskrbljuju i velike kuhinje pa ako se netko u ovom prepozna neka se slobodno obrati na broj telefona: 099/246-1810. Naravno da na količinu ide i popust. Kupujmo domaće i lokalno, kupujmo kod Müllerovih!

TEKST: B. M.      FOTO: B. M.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn