PROMO: DIAGRAMMA – Prepoznajte kvalitetu, stručnost i profesionalnost – izaberite tvrtku „Diagramma“, jer ljudi su njihova najveća vrijednost

Datum objave: 24. 10. 2014. | Kategorija: Promo

kr

NOVA GRADIŠKA- Suvremeni trendovi življenja i moderna stanogradnja, zahtijevaju i određene , prateće standarde, koje, u skladu sa zakonom, valja i ispoštivati. Stoga poslove projektiranja,etažiranja, aktualne legalizacije objekata, kao i ishođenja energetskih certifikata, te geodetske poslove, valja povjeriti profesionalcima. Ako uspješan tim, k tome, čine mladi stručnjaci novogradiške tvrtke DIAGRAMMA , budite sigurni kako im se možete obratiti s povjerenjem.

Da klijenti prepoznaju kvalitetu, stručnost i profesionalnost, dokazuje vodeći tim Diagramme-mladi diplomirani inženjeri Hrvoje Modrić i kolega mu geodet, Alen Junašević, koji su studentski san pretvorili u javu, ali se i u kratko vrijeme, uspješno pozicionirali najprije na novogradiškom, a onda i na terenu diljem Hrvatske. Tvrtka „Diagramma“ je, poput nekih, globalno poznatih priča o američkom snu, krenula skromno iz prostora obiteljske garaže, da bi, u kratko vrijeme, zahvaljujući ostvarenim poslovima i uspješnim referencama, ovih dana otvorila i novi uredski prostor u najužem centru grada.Trebate li usluge projektiranja,etažiranja, legalizacije objekata, ishođenja energetskih certifikata, ili geodetske usluge, ekipa mladih novogradiških stručnjaka, posao će odraditi besprijekorno.

f.jpg
Uspješna suradnja sa zagrebačkim geodetskim uredom Geogis d.o.o., također govori o kvaliteti „Diagrame“, ali i klijentima, radi jednostavnosti, uštede i skraćivanja postupka,  nudi kompletnu uslugu legalizacije i projektiranja. Znajući kako je informacija presudna pri odluci o odabiru prave tvrtke, mlada, uspješna ekipa novogradiške „Diagramme“ svakom će klijentu rado odgovoriti i na brojna pitanja o novim zakonima, aktualnim novostima o legalizaciji i potrebnim energetskim certifikatima, ali im i pomoći da se što lakše snađu u ,ne tako jednostavnim temama,  kao što su graditeljstvo  i prostorno uređenje.Ukoliko još uvijek „kaskate“ za novim standardima i zakonskim normama, ili ste u opsežnim planovima i odlukama oko projektiranja, ne lutajte stranicama resornog Ministarstva. Izaberite tvrtku „Diagramma“ i budite sigurni kako ste napravili pravi posao!

Diagrammu pronađite na službenim stranicama, http://diagramma.hr/,  e-mail: hrvoje@diagramma.hr,  Hrvoje Modrić,095/904 7619, Alen Junašević 091/177 3933.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: S.Tarbuk/Diagramma

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn