PROMO: DAMONT – Uz hidrauliku i mehaniku, uskoro i izrada hidrauličnih crijeva

Datum objave: 20. 2. 2016. | Kategorija: 034, Promo

11059890_1408844942773378_5179867555760640059_n

ZAVRŠJE – Damont j.d.o.o tvrtka je koja djeluje od lipnja prošle godine na adresi Završje 12  i nudi usluge popravaka hidraulike, mehanike građevinskih i poljoprivrednih strojeva, autoelektričarske usluge, popravak i održavanje motornih vozila, dijagnostiku i servis auto klima. U kratkom vremenu, vlasnik firme Davor Dražić s dvadesetogodišnjim iskustvom u poslovima mehanike i hidraulike djelatnost firme proširio je i značajnim novinama.

Osnovna djelatnost ove obiteljske radionice je hidraulika i mehanika građevinske mehanizacije i teških strojeva u poljoprivredi. Uz zadovoljavajući obim poslova i sve veći broj klijenata čije potrebe svakodnevno prate i osluškuju u Damontu su se odlučili i za konkretno proširenje djelatnosti.”Uz dosadašnje usluge sada vršimo i usluge generalnog uređenja Perkins motora i ostalih radnih motora, građevinskih strojeva, trakora i motora novije generacije. Tu je i usluga servisiranja hidrauličnih pumpi te nabava potrebnih djelova vezanih uz hidrauliku, a uz  to i dosadašnje usluge izlaska na teren, dijagnostike hidrauličnih sistema, servisa vozila i autoklima, uskoro ćemo dodati i izradu hidrauličnih crijeva. Čekamo strojeve i alate koji će uskoro stići kako bi bili potpuno opremljeni do početka poljoprivredne i građevinske sezone,” rekao je Davor.

P1150948

Napominje kako je upravo ta usluga izrade hidrauličnih crijeva dodana paleti njihovog dosadašnjeg djelovanja na upite i zahtjeve korisnika. “Hidraulika je širok pojam koji obuhvaća djelatnosti i u poljoprivredi i građevini, svi novi strojevi puni su hidraulike,  a crijeva imaju svoj vijek trajanja. Ljudima je vrlo važno, kada se dgodoi kvar, da u što kraćem roku mogu s ispravnim strojem nastaviti poslove,” pojasnio je Davor, dodajući kako su iznimno zadovoljni postignutim rezultatima i količnom posla, a uvijek teže daljnjem napretku. “Širimo djelatnost, a razmišljamo i o upošljavanju jednog ili dva djelatnika. Uz podršku naših korisnika kojih je svakodnevno sve veći broj, idemo naprijed, spremni smo na nove poslovne izazove. Iza našeg radnog naloga i potpisa stojimo, što je danas jako bitno, a ljudi nam se vraćaju s povjerenjem što nam daje poticaj za daljnji rad i razvoj,” rekao je Davor.

Da je obitelj Dražić potpuno predana poslu, potvrđuje i činjenica da jedna sin radi kao zaposlenik u tvrtki, a najmlađi sin Zlatko na najbolji način slijedi obiteljsku tradiciju. Kao  učenik drugog razreda računalnog tehničara za strojarstvo prošle je godine s izumom kosilicom na daljinsko upravljanje osvojio zlatnu medalju na prestižnoj međunarodnoj izložbi ARCA te sudjelovao na najvećem svjetskom inovacijskom sajmu u Nurnbergu.

Dodatne informacije potražite na web i facebook stranici

TEKST: S. P.    FOTO: D. P. /Damont

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn