PROMO: CVJETNA GALERIJA DALAS U PLETERNICI – Cvijeće je poklon s kojim ne možete pogriješiti

Datum objave: 16. 1. 2021. | Kategorija: Promo

PLETERNICA – U trenutcima sreće ili tuge, kad slavimo život ili se s njim opraštamo, cvijeće je poklon s kojim ne možete pogriješiti. Znaju to u Cvjetnoj galeriji Dalas, stoga su svoje iskustvo, tradiciju, dobar ukus i umijeće odlučili podijeliti i s Pleterničanima i Pleterničankama. Uvjerite se u to i osobno i posjetite ih u novootvorenom prostoru u Mlinskoj ulici 33.

Sve svečanosti kojima obilježavamo sretne ali i one tužne trenutke u našim životima bez cvijeća bi bile nepotpune. Jer, kao najljepši ukras svijeta, cvijeće darujemo i primamo s radošću, uz poruku ljubavi, zahvalnosti i poštovanja. Znaju to jako dobro u Cvjetnoj galeriji Dalas, stoga su iskustvo, tradiciju, dobar ukus i umijeće građeno godinama u Požegi, odlučili podijeliti i s Pleterničanima i Pleterničankama, jer cvijeće je poklon s kojim ne možete pogriješiti, poručuje vlasnica Renata Davidović Matanović, sigurna kako kvalitetan pristup poslu, vrhunska ponuda i prihvatljive cijene, uvijek nađu put do klijenata.

Uvjerite se u to i osobno i čim prije ih posjetite u Mlinskoj ulici 33. Navratite li do šarmantnog i sa stilom uređenog prostora Cvjetne galerije Dalas, ponudit će vam raskošan izbor proizvoda- rezano, živo i umjetno cvijeće, kreativno složene bukete, aranžmane i vijence, kao i široku paletu lončanica.

 

Sljedeći najnovije trendove u svijetu cvjećarstva, u Dalasu će vas dočekati i iznimno atraktivni flower box-ovi, jer, osim kao izraz pažnje, cvijeće je i draga uspomena. Računajući na zdravstveno bolju godinu, s vama će biti i na svečanosti vjenčanja, krizmi i pričesti, pretvarajući svaki vaš važan trenutak u istinsku cvjetnu bajku. Nastojeći odgovoriti na sve zahtjeve kupaca, djelujući i kao galerija, a ne tek tipična cvjećarnica, u Dalasu nude i veliki izbor dekorativnih predmeta koji će se sjajno uklopiti u svaki prostor i biti izvrstan poklon za brojne prigode. Birajte između ukrasnih svijećnjaka, uporabnih sitnica od klimt porculana i murano stakla, umjetničkih slika, vaza, atraktivnih lanterni, a tu su i brojne estetske sitnice s patinom dobrih, starih vremena.

Vrijedna ekipa floristica Cvjetne galerije Dalas u Mlinskoj ulici 33 u Pleternici s vama je svakog radnog dana i subotom od 7.30 do 20 sati, pa svakako navratite, jer sve ono što nekom želite poručiti, ljepše je i snažnije uz cvijeće.

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn