PROMO: CVJEĆARNICA MILETIĆ- Uz ljubav poklonite i cvijet

Datum objave: 12. 2. 2018. | Kategorija: 034, Promo

n

NOVA GRADIŠKA – Cvijećem možete reći gotovo sve- i volim te i oprosti i čestitam i žao mi je. Univerzalni je to jezik koji razumijemo i bez učenja, jer s nama je uvijek- i u trenucima radosti i kad smo tužni, kad slavimo život i s njim se opraštamo, kad se svađamo i mirimo i uvijek kad se volimo. Stoga je cvijeće idealan poklon i za Valentinovo. Ruža, buket ili flower box. Iz CVJEĆARNICE MILETIĆ.

Cvijećem ste, budite uvjereni, u svakoj prilici, na dobitku. Jer, cvijeće poklanjaju muškarci sa stilom, onakvi kakvi su uvijek u trendu. Riječ je o poklonu koji, baš uvijek izaziva reakciju, poklonu kojim puno toga možete poručiti, detalju o kojem bi posebno trebali povesti računa uz Valentinovo.

m1 m2

Jer, bez cvijeća, praznik ljubavi bio bi nepotpun.Potvrdit će vam to i u Cvjećarnici MILETIĆ, kreativnom carstvu mladog novogradiškog cvjećara, prostoru koji morate posjetiti uvijek kad poželite običan trenutak učiniti romantičnim.

nn

Jer, poklonima iz Cvjećarnice Miletić moguće je prenijeti sve emocije. Birajte između diskretne, vječno moderne ruže, raskošnog buketa ili nečeg sasvim posebnog-cvijeća u kutiji, šarmantnog flower-boxa. U čast ljubavi i nadolazećeg proljeća, u Cvjećarnici Miletić ponudit će vam tulipane i mirisne zumbule, za one željne egzotike tu su delikatne orhideje, a za vječne kreativce -cool buketi složeni od komadića prirode.

m3 m4
Cvjećarnica Miletić nudi i mogućnost narudžbe, osobno, pozivom na broj telefona 035/424 008 ili Facebook-om, te dostavu, stoga, razmislite i o ovoj opciji, jer sigurno donosi i osmijeh više.

nnn

U ugodni prostor smješten u Gundulićevoj ulici broj 17.u Novoj Gradiški , navratite svaki puta kada vam zatreba malo ljepote i inspirirajte se idejama. S vama su i u trenucima žalosti i kada slavite život, spremni uputiti pravu poruku-cvijećem. Navratite, očekuju vas, kažu, s veseljem i radošću.

TEKST: S. T.      FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn