PROMO: CVJEĆARNICA MILETIĆ – Recite to cvijećem!

Datum objave: 10. 12. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – „Nije dovoljno samo živjeti, reče leptir, potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća…“ S bajkovitom mišlju Hansa Christiana Andersena u potpunosti se slaže Zdravko Miletić, tipični 18-godišnjak s ne baš tako tipičnim zanimanjem, poduzetni mladić koji je u Novu Gradišku donio dašak otmjenosti i romantike i neke fine, kulturne navike darivanja. Jer, life is like box of flower, reći će vam u CVJEĆARNICI MILETIĆ.

Novo je to mjesto u gradu, jedno od onih za koja se, zato što su posebna, vrlo brzo pročuje.Osim toga, vrlo brzo će vam zatrebati, jer ono što nude, u svakoj životnoj situaciji, govori prave riječi i više od riječi, pokazujući ljubav i poštovanje, tugu i radost. Jer, kao poklon i kao pozdrav, cvijeće je vrlo često najbolji odgovor. Dokazat će vam to u Cvjećarnici Miletić, novom šarmantnom kutku u gradu, smještenom u Gundulićevoj ulici broj 17.

22 2

Kreativni je to i poslovni prostor Zdravka Miletića, 18 godišnjeg cvjećara, mladića koji je nakon završene srednje škole u Varaždinu, odlučio samog sebe zaposliti i u grad donijeti dašak otmjenosti i romantike, upoznavajući nas tako s novim trendovima u cvjećarstvu, stvarajući istovremeno fine, kulturne navike darivanja.

NN

Stoga, od sada kada darujete, darujte kreacije CVJEĆARNICE MILETIĆ i budite sigurni u uspjeh poklona. Navratite i uvjerite se kako je riječ o mjestu na kojem će, zahvaljujući spretnim rukama vlasnika-cvjećara, njegovom stručnom znanju i maštovitom umu, nastati sve što zamislite i ne zamislite. Jer, kako kaže Zdravko, umjetniku je dovoljno okrenuti se oko sebe i pronaći ideju, tako sve što nas okružuje, postaje i inspiraciju. Osim toga, u svijetu flore, manje ne mora uvijek nužno biti i više. Prevedete li to na jezik cvijeća, dobit ćete čarobno kreativne bukete složene od komadića prirode s puno ljubavi i stila, u skladu s trendovima struke, ali i sa zahtjevima klijenta- jer, važno je znati što cvijećem želite poručiti.

M1 M2

Tražite li dašak egzotike kakav nude orhideje, čistoću i jednostavnost romantike izraženu ivančicama ili pak, vječnu klasiku  i eleganciju ruže-izaberite Cvjećarnicu Miletić i dozvolite im da vas iznenade. Vijencima, aranžmanima, buketima-malim i velikim čarolijama boja i mirisa.  I nečim sasvim posebnim- flower box-ovima, jer ima li boljeg i ljepšeg poklona od „cvijeća u kutiji, cvijeća za ponijeti“?  U trenutcima tuge i radosti, kada slavimo i kada plačemo, u vrijeme blagdana, uvijek kada nam je potrebno i malo ljepote. Tu je  CVJEĆARNICA MILETIĆ  ( telefon 035/424-008) u Gundulićevoj ulici broj 17 u Novoj Gradiški.

TEKST: S. T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn