PROMO: Cvjećarnica Danijela – Raskoš blagdanske ponude

Datum objave: 18. 12. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA -Vrlo bogat asortiman u Cvjećarnici Danijela, smještenoj na središnjem Trgu sv. Trojstva očekuje vas cijele godine, ali sada uoči najradosnijih blagdana pronaći ćete još veću raskoš božićnih borova, aranžmana i jelki. Cvjećarnica je otvorena od 07.00 do 20.00 sati uz haustor u kojemu je bogata ponuda  borova i jelki po iznimno pristupačnim cijenama.

Uz raskoš zelene boje i blagdnaskog mirisa borova koji su toliko lijepi  da gotovo i ne trebaju ukrase, ljubazno osoblje Cvjećarne Danijela pripremilo je i ukusne, elegante aranžmane koji će obogatiti sve vaše blagdanske susrete i aktivnosti. Vrijeme je darivanja, ali i raskoši koju si želimo priuštiti bar u ovo doba godine, kaže vlasnik cvjećarne Danijel Bošković, spreman odgovoriti svih zahtjevima kupaca.

DSCN3782

“Svi borovi su  oko 2 metra i preko toga, pravi, veliki i lijepi, a cijena je 70 kuna za komad, srebreni su po 120 kuna. Uz to, tu je i bogata ponuda aranžmana već od 40 kuna. Dođite, vjerujemo da ćemo odgovoriti svim ukusima i potrebama. Borove prodajemo od danas od Badnjaka, svaki dan od 7 do 19,00. Dođite i uljepšajte si i na ovaj način blagdane,” kaže mladi vlasnik cvjećarne Danijel.

https://www.facebook.com/vjencanicecvjecarnica.danijela

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn