PROMO: COCKTAIL LOUNGE CAFFE BAR MOJITO – Uz pivo i grickalice do novih rukometnih uspjeha

Datum objave: 11. 1. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Pivo po dobroj cijeni, grickalice i nekolicina pravih frendova-elementi su neophodni za praćenje Svjetskog rukometnog prvenstva koje samo što nije počelo. Odvojite, stoga, vrijeme i okupite ekipu. Za sve ostalo pobrinut će se MOJITO , cocktail lounge caffe bar u ulici Kamenita vrata 7.

Iako je Svjetsko rukometno prvenstvo službeno već počelo, još uvijek niste nigdje zakasnili, jer, Kauboji će na parket prvi puta u petak, 11.siječnja. Posljednje trenutke iskoristite, stoga, za kvalitetnu pripremu, jer, nije niti malo nevažno gdje ćete gledati utakmice. Provjereno dobro mjesto je Mojito, cocktail lounge caffe bar u ulici Kamenita vrata 7, prostor s dobrom ponudom i jednako takvom uslugom, idealan za siječanjska sportska uzbuđenja.

Znajući kako je za dobar rezultat uz pravu atmosferu potrebno i pravo pivo, u vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Mojitu će vas ponuditi malim Karlovačkim po cijeni od samo 9 kuna i neizostavnim grickalicama, jer treba otkloniti nervozu.

Vaš je zadatak, tek, informirati se o terminima utakmica, okupiti ekipu i navratiti u Mojito. 11., 13., 14., 16.i 17.siječnja, na „dvoboje“ s Islanđanima, Japancima, Makedoncima, Bahreinom a onda i Španjolskom. Rukometna groznica može početi! Vidimo se u Cocktail lounge caffe baru Mojito!

TEKST: S. T.         FOTO: promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn