PROMO: COCKTAIL LOUNGE CAFFE BAR MOJITO – Mjesto s dobrom vibrom i najbolja moguća zamjena za Rusiju

Datum objave: 14. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

NAS

POŽEGA – Vrhunski nogomet, ugodno klimatiziran prostor, pivo prave temperature i prave cijene, dobro društvo i uslugu na nivou, i što vam više treba za ugodno provedeno vrijeme? Možda još samo koktel u kojem je, s posebnim guštom, uživao i Hemingway? Sve to nudi MOJITO, cocktail lounge caffe bar u ulici Kamenita vrata 7, prostor s provjereno dobrom ponudom i uslugom i najbolje mjesto za nogometno ludilo koje nam slijedi.

Iako će ludnica službeno startati 14.lipnja, ovih par preostalih dana najbolje je iskoristiti za studioznu pripremu, jer o dobro odabranom mjestu, vrlo često ovisi i uspjeh provoda, a zna se kako se nogomet i nastup Vatrenih, ne gleda bilo gdje.Tražite li, stoga, idealan kutak za praćenje Svjetskog prvenstva, izaberite MOJITO, cocktail lounge caffe bar smješten u ulici Kamenita vrata 7, mjesto koje je u kratko vrijeme postala omiljena adresa svih onih koji dan ne mogu početi bez vrhunske kave, ljubitelja dobrih piva, rekreativnih i profi sportaša, biciklista u prolazu, ali i svih ostalih putnika namjernika u potrazi za dobrom uslugom, povoljnom cijenom i pravim osvježenjem.

M1 MAMA 2

Jer, u Mojitu gosta znaju ugoditi i zadržati. Opuštenom, domaćom atmosferom, punim sportskim programom, alkoholnim i bezalkoholnim koktelima, širokom paletom piva, a uz nogometnu groznicu i brojnim zabavnim nagradnim  igrama i iznenađenjima. Potrebno će biti tek, navratiti u Mojito, „isprobati“ bogatu ponudu i vidjeti što će se dogoditi. U kafiću u koji bi rado navraćao i veliki Hemingway, ponudit će vas Franck Stretto kavom, samim vrhom Franckove premium ponude, uz koju, za samo 10 kuna, dobijete i cedevitu, Zlatorog pivom, te cijelim asortimanom Karlovačke pivovare po iznimno popularnim cijenama. Ugodna „zelena“ terasa ili klimatizirani prostor-birajte i s rasporedom utakmica u džepu i ekipom pravac – MOJITO, jer najbolja je to moguća zamjena za Rusiju. Cocktail lounge caffe bar s dobrom vibrom čeka vas na adresi Ulica Kamenitih vrata 7.
Facebook Mojito bar Požega

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn