PROMO: COCKTAIL BAR I KAVANA „EXIT“- Prostori koji osvajaju „na prvu“

Datum objave: 10. 5. 2015. | Kategorija: 034, Promo

EXnaslovna

NOVA GRADIŠKA – Želite li na miru, u vrhunskom ambijentu, popiti kavu s prijateljima, ne vodeći brigu o tome jesu li vam klinci na sigurnom, ili, pak vikende provesti „tulumareći“ odaberite novogradiški „EXIT“, mjesto koje na dvije lokacije, u Haulikovoj ulici broj 4.i ulici Slavoskih graničara 18., nudi i priliku za dvostruki užitak. Riječ je o ugostiteljskim objektima koji osvajaju „na prvu“, prostorima koji su posljednjih 15 godina omiljeno okupljalište Novogradiščana u dnevnoj i večernjoj varijanti.

My club-cocktail bar „Exit“ jedno je od onih mjesta koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnima, mjesto iznimnog provoda i dobre vikend zabave, prostor uređen prema najvišim urbanim standardima, kao stvoren za prvu jutarnju kavu, ali i za lude subotnje večeri.Posljednjih 15 godina upravo je Cocktail bar „Exit“ strateški smješten uz veliki parkirališni prostor ,  u Haulikovoj ulici broj 4.nezaobilazno mjesto za izlazak mladih Novogradiščana, ali i sve brojnijih gostiju iz okolnih mjesta.Prostor je to koji vam interijerom, uslugom i ponudom, ali i pomno planiranim tematskim, glazbenim večerima, nudi sve ono što od dobrog izlaska tražite.Lokalni tamburaški sastavi, rock i suvremene techno večeri, promocija pića, nagradne igre uz hostese, glazbena druženja uz najpoznatije slavonske D.J-e i M.C-e, svakog vikenda do ranih jutarnjih sati. Stoga, tražite li od noćnog izlaska sve ono što nude i velike gradske sredine, odaberite „EXIT“ i budite sigurni kako ćete se vratiti prvom slijedećom prilikom. Više informacija potražite i na facebook stranici.

Ukoliko su godine ludih noćnih partya lagano iza vas i više guštate uz kavu, u ugodnom razgovoru s prijateljima, „EXIT“ ima rješenje i za Vas, na svojoj drugoj lokaciji na novogradiškom Korzu, u ulici Slavonskih graničara 18. Prostor je to, koji po uzoru na stare, gradske kavane, nudi priliku za druženja na terasi, ali i priliku za nesmetanu dječju igru u prostoru velikog igrališta ispunjenog brojnim edukativim igrama i dječjim, sportskim spravama. Od kako je kavana sadražajno obogaćena igralištem, postala je i nezaobilazno mjesto svih roditelja koji su, htjeli ne htjeli, s dolaskom novih članova obitelji, morali značajno reducirati društveni život. Obogaćujući prostor kavane igralištem, upravo je na njih mislio i Viktor Brdar, vlasnik „Exita“, ali otac trojice sinova.

EXdrugabirtijauclankuPRESJEK

Imate li priliku, da se  na kratko, tijekom radnog dana odmorite uz ugodno piće, „bacajući“ pri tome oko na televizijski program i dnevne novine, terasa kavane „EXIT“ smještene na najboljoj gradskoj lokaciji, u središtu popularnog Korza bit će idealan izbor. Uz ugodno osoblje,koje, baš kao i u svakom pravom objektu, dobro zna što pijete, u „Exitu“ vode računa da budu jedinstveni i po svojoj ponudi. Tako ćete se samo kod njih moći počastiti svjetski poznatim alkoholnim i bezalkoholnim koktelima, velikim izborom stranih i domaćih piva, cijeđenim sokovima, a uskoro i vrhunski zdravim prirodnim shakeovima.

U kavanu „EXIT“ valja navratiti i tijekom trajanja Festivala kave i slavonskih kolača, jer upravo vas kod njih sve do 19.svibnja, svakodnevno očekuje i niz novih, dodatnih sadržaja, ali i prilika za degustaciju. Nastupi tamburaša, promocija čak devet vrsta novih kava, takozvanih ljetnih i zimskih koktel kava, koje će, nakon festivala, postati i dio redovne ponude „EXITA“, dolazak vrhunskog bariste koji će ispijanje kave, zahvaljujući jedinstvenom umijeću crtanja po površini napitka pretvoriti  u poseban doživljaj, a potom, po prvi puta, i promocija rakija domaćih proizvođača iz Okučana i Starog Petrovog Sela, koje ćete, osim u prostoru lokala, u dane trajanja Festivala moći probati i na info štandu postavljenom ispred kavane „Exit“-dodatni su razlog zašto u kavanu „EXIT“ navratititi već narednih dana.U svakom slučaju, tražite li mjesto koje osvaja na prvu, nudeći pri tom vrhunsku kavu, ali i značajno „mozganje“ nad bogatim izborom ostalih pića,ugodnu atmosferu i urbani interijer, pogodne cijene i  blizinu parkirališta, „EXIT“ je , definitivno, najbolji izbor. Uostalom, riječ je o jedinom mjestu u gradu koje nudi i dvostruki užitak! Posjetite i facebook stranicu.

TEKST: Simonida Tarbuk   FOTO. S.Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn