PROMO: ČAROLIJA BLAGDANA – Ovog adventa područje Zlatnog Papuka posebno će zablistati uz Nininu čarobnu Shhhumu

Datum objave: 03. 12. 2021. | Kategorija: Promo

VELIKA – Jedinstvena božićna čarolija „Ninina čarobna Shhhuma“ otvara se u ponedjeljak 6. prosinca u Aquaparku Shhhuma u Velikoj, na obroncima Papuka. Zimska idila adventa u Aquaparku Shhhuma jedinstveno je iskustvo za sve uzraste u kojemu će posjetitelji moći uživati od ponedjeljka 6. prosinca 2021. do četvrtka 6. siječnja 2022.

„Ninina čarobna Shhhuma“ donosi potpuno novi doživljaj najljepšeg doba godine u ugođaju stoljetne šume i prirode Parka prirode Papuk koji će zasjati tisućama blještavih lampica te na mjesec dana postati mjestom za uživanje u zimskim radostima, čaroliji blagdana, zabavnim sadržajima i stvaranju lijepih uspomena. Klizalište, sanjkalište s tubama s umjetnim snijegom, bogata gastronomska ponuda, preko 20 kućica s domaćim specijalitetima i proizvodima, igra osvjetljenja i lampica, čarobne jaslice, jedinstveno božićno drvce te svakodnevni glazbeni program Shhhumu, omiljeno ljetno izletište i prvi aquapark u Slavoniji, pretvorit će u pravu zimsku bajku.

Idilično otvorenje adventa u ponedjeljak 6. prosinca upotpunit će puštanje lampiona u zrak, svečano paljenje lampica, nastup crkvenog zbora i otvorenje klizališta. Tijekom mjesec dana u „Nininoj čarobnoj Shhhumi“ posjetitelje čeka dobra zabava uz glazbene večeri, koncerte i stand up nastupe, te kazališne predstave za djecu, animacije, podjelu poklona, druženje s Djedom Mrazom i veliki doček Nove godine u podne.

Svako godišnje doba u Zlatnom Papuku priča posebnu priču, a prosinac na ovom području sa sobom nosi jedinstven ugođaj. Zimske aktivnosti, blagdanski duh i predivna priroda najljepše planine u Slavoniji izvrsna su prilika za otkivanje ove hit destinacije na kontinentu.

Osim Adventa u Velikoj, na području TZ Zlatni Papuk imamo i Božićni sajam u Kaptolu “Kaptolski zvonci” koji se otvara 16. prosinca. U Jakšiću će 5. prosinca biti upriličen doček Sv.Nikole kao poklon za najmlađe.I u Brestovcu će 18. prosinca Božićni koncert na otvorenom uz kuhano vino i kobasice te dolazak Sv. Nikole s poklonima za najmlađe održati KUD “Berda” uz goste koncerta KUD Bektež i OŠ Dragutina lermana iz Brestovca.

TEKST: Zlatni Papuk     FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn