PROMO: CAKE BAR MALINA – Život je ljepši uz veliki komad torte

Datum objave: 18. 10. 2017. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOVA GRADIŠKA – Od prvih voćnih plodova pokupljenih sasvim slučajno s tla, do sladolada koji zaslugom Arapa, davne 1500.-te predstaviše Europi Talijani, od čarobnih Proustovih kolačića koji prizivaju sjećanja, do Browniea domaćice iz Maine, od Williy-a Wonke do Amelie, pa i arogantne Marije Antoanete koja ih je preporučivala puku u nestašici kruha – tisuće su knjiga i priča i pjesama napisane o slatkišima. Jer, život je ljepši uz veliki komad torte. Uvjerite se u CAKE BARU MALINA.

Uz kavu ili vino, za doručak, ručak ili večeru, poslije obroka ili u solo varijanti, odmah ili malo poslije-svaki je trenutak i baš svaki dio dana, jednako dobar za nešto slatko. Jer, svemu onome što ima veze sa desertima, teško je odoljeti. Bakini kolačići ili oni moderni ispunjeni finim kremama, čarobne torte ili pak uvijek primamljiv cheese cake, sladoled ili možda mousse-sasvim je svejedno, sve dok je slatko. Jer, život je ljepši uz veliki komad torte. Tom su se mišlju vodili i u CAKE BARU MALINA, novom svjetskom, a novogradiškom it mjestu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prva je to specijalizirana slastičarnica za proizvodnju torti, kolača i sladoleda, mjesto kakvo je potrebno svakom pravom gradu, mjesto iza kojeg stoje godine iskustva, usavršavanja i učenja od najboljih. Strateški smješten na samom početku gradskog Korza, u ulici Slavonskih graničara broj 1, prostor je ovo koji nikako ne možete ne primijetiti, čarobno carstvo slatkiša, „tvornica čokolade“ osmišljena i kreirana s puno ukusa i stila. Onako, baš svjetski, onako, kako to sigurno izgleda i u slastičarnicama Pariza. Osim toga, i u Cake baru Malina, baš kao i u onim šik pariškim, možete uživati u slatkim macronesima, onim čuvenim, veselim, šarenim kolačićima s milijun punjenja.

M1 M2

Tu je još i 30-ak vrsti torti pripremljenih po čuvenoj talijanskoj recepturi, veliki izbor tradicionalnih bakinih i svatovskih kolača, cup cakesi svih boja, okusa i dimenzija, američki browniesi, 20-ak vrsta najfinijeg talijanskog sladoleda, palačinke o kakvima sanjate, ali, kao i svakoj pravoj modernoj slastičarnici, veliki izbor svih vrsta pića, kave i čajeva. Sve potpuno savršeno. Jer samo je takvo dovoljno dobro, vjeruju u Cake Baru Malina.
M3 (2) M4
Mjesto je ovo na koje treba navratiti kad god vam zatreba smijeha. Jer, slatko oslobađa hormon sreće. Na solo ili kavu s frendicama, u svako doba dana, s ekipom na veliku porciju sladoleda, s klincima, jer imaju sjajan dječji kutak, s muškarcem svog života, jer, dokazano ili ne, tako nešto dobro poput čoklade nema šanse da nije afrodizijak! A, onda kad dođete,njihovi ste.Jer, tako nekako na organizam djeluje slatko. Na sreću, nude i catering.

Posjetite ih svakodnevno od 7 do 23 sata, vikendom i do ponoći i uvjerite se kako je život ljepši uz veliki komad torte. Iz  Cake Bara Malina.

TEKST: S. T.    FOTO: D.P./Cake Bar Malina

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn