PROMO: CAKE BAR MALINA – Za slatku zimsku čaroliju i neodoljivi okus Božića

Datum objave: 08. 12. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Od Proustovih kolačića do jedne davno poklonjene bombonjere, ništa nas ne može tako snažno podsjetiti na djetinjstvo od slatkog. I ništa tako dobro ne grije srce i dušu. Dodajte tome “žlicu” osmjeha, kap dobrog raspoloženja, natopite s ljubavlju i “zagrizite” u zimsku čaroliju. Neodoljivi okus Božića čeka vas u Cake baru Malina, u ulici Slavonskih graničara 1., u Novoj Gradiški, a tijekom prosinca i u gradskom parku.

Decentni ili dekadentni, za brzi griz s nogu ili hedonističko uživanje, nepečeni i suhi, onako kako ih je pripremala baka, s bogatim slojem kreme ili voćem, uz čaj, kavu ili nešto jače, kolači su neizostavni dio Božića. Jer, ništa tako dobro ne grije srce i dušu kao slatko. Znaju to i u Cake baru Malina, stoga su vam ove blagdane odlučili učiniti nezaboravnima. Navratite i uvjerite se… U ulicu Slavonskih graničara 1., na najboljoj lokaciji u gradu, ili, za promjenu – u park, tamo gdje je i čarolija, gdje ćeš se moći okrijepiti finim napitcima, a klopa će te ostaviti bez teksta.

Ukusni, šareni, neodoljivi cakepopsi, nadaleko poznati francuski macaronsi, čokolada na sto načina, 30-ak vrsta torti pripremljenih po čuvenoj talijanskoj recepturi, veliki izbor tradicionalnih i svatovskih kolača, američki browniesi, 20-ak vrsta sladoleda.

Ovo je tek dio neodoljivih slastica koje, s puno ljubavi i znanja, nastaju u Malini. Znajući kako su blagdani pravi tek ukoliko ih provodiš s dragim ljudima, Malina će ti, tijekom prosinca, uštedjeti vrijeme ali i pružiti mogućnost da se slastičarskim umijećem pohvališ i pred gostima. Dovoljno je napraviti popis i pobrinuti se da ga dostaviš majstoricama od kolača najkasnije do 15.prosinca.

Tu su i već pripremljeni gotovi slatki paketići, spremni za konzumiranje, idealni za sve trenutke u kojima osjetiš kroničan nedostatak šećera, kao i široka lepeza bezglutenskih deserata, za sve one koji vode računa o zdravlju. Svoje slatke čarolije Malina će ponuditi i svim posjetiteljima Božićnog sajma, stoga se pobrinite da 21. i 22.prosinca svakako navratite u Društveni dom i osigurate si porciju. Za potpuni ugođaj,jer griz slatkog valja nečim i zaliti, u Cake baru Malina poslužit će vas i velikim izborom pića, kave, čajeva, a za avaturiste, tu je i cappucino s okusom slane karamele, jaffe ili nougata, kao i topla čokolada sa sasvim posebnim aromama. I više nego dovoljno da navratite, jer, život je ljepši uz slatki zalogaj. S dobrodošlicom vas očekuju svakodnevno, od 7 do 23 sata, vikendom i do ponoći. Stoga, pravac u Malinu, po neodoljivi okus Božića!

TEKST: S. T.        FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn