PROMO: CAKE BAR MALINA – Za potpuni ljetni užitak!

Datum objave: 30. 7. 2020. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Uz osjećaj sunca na goloj koži, za potpuni ljetni užitak potrebno je još samo nešto slatko. Kuglicu osvježenja i porciju sreće poslužit će vam u Cake baru Malina, specijaliziranoj slastičarnici za proizvodnju torti, kolača i sladoleda, glavnom odredištu svih istinskih sladokusaca u ulici Slavonskih graničara 1, u Novoj Gradiški

Uz osjećaj vrućih 30-ak stupnjeva na koži, za potpuni ljetni užitak potebno je još samo nešto slatko. Jer, život je ljepši uz veliki komad torte. Znaju to u Cake Baru Malina, glavnom odredištu svih istinskih sladokusaca u ovom dijelu svemira, specijaliziranoj slastičarnici za proizvodnju kolača, torti i sladoleda u Ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški.

Mjesto je to na kojem će vas, uz osvježenje, redovno poslužiti i velikom porcijom sreće, vodeći, pri tom računa i o vašem zdravlju, dokazujući kako je, uz pravi odabir namirnica, itekako moguće uživati u slatkom bez straha za liniju. Uvjerite se u to već uz prvu jutarnju kavu uz koju bi, onako za promjenu, mogli naručiti i Spremutu, novu čarobnu vitaminsku bombu, finu mješavinu voćnih pulpi u kojoj bez grižnje savjesti, mogu uživati i vegani.

Za one s manje avanturističkog duha, tu je svježa limunada koja, samo u Malini  , dolazi u čak četiri vrhunska okusa-bazge, lubenice, mohita ili maline. Tražite li istinsko ljetno osvježenje, posjet zapečatite velikom porcijom sladoleda, svima omiljenog ledenog deserta, glavnog aduta Cake bara. Pripremljen po receptu starih majstora, uz nekoliko velikih žlica osobnih ideja i kreacija, obogaćen novim okusima, sladoled iz Maline je porcija čistog užitka, u što ćete se uvjeriti uspijete li izabrati ponešto iz prebogate ponude okusa, boja i mirisa.

Za klasičare i tradicionaliste tu su provjerene čokolada, vanilija ili lješnjak, za malo žešće hedoniste-cookies ili nešto apsolutno egzotično-mecrock i beso double- sladoledna čarolija kakvu služe samo u Malini  , pa bezbroj slasnih voćnih okusa, slatkih i osvježavajućih, dekadentno kremastih, kao stvorenih za vruće dane.

Uz raskošnu ponudu sladoleda, Malina se, s pravom, ponosi i svojim tortama, njih čak 30-ak vrsta, pripremljenih po čuvenoj talijanskoj recepturi, velikim izborom tradicionalnih bakinih i svatovskih kolača, cup cakesima, osvježavajućim cheese cakesima, američkim brownies-ima i šarmantnim macaronsima-jednako savršenima kao u najboljim francuskim slastičarnicama, jer samo su takvi dovoljno dobri. Uz brojne akcije, svakodnevna mala slatka iznenađenja i veliki izbor pića, Malina vas čeka svakog radnog dana od 7 do 23 sata, vikendom do ponoći, stoga, navratite i zagrizite u užitak!

TEKST: S. T.          FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn