PROMO: CAKE BAR MALINA – Za istinski Božić i dom ispunjen mirisima kolača

Datum objave: 01. 12. 2020. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Iako smo, slijedom cjelogodišnje nepovoljne zdravstvene situacije, do sada već trebali presložiti prioritete, još uvijek nije kasno okrenuti novi list i odlučiti uživati u istinskim vrijednostima. Poput Božića s obitelji i kuće ispunjene mirisima domaćih kolača. Provjereno najbolje, kao iz bakine kuharice, spremne za pohvaliti se gostima, i ovih blagdana pripremaju u Cake baru Malina, najslađem kutku Nove Gradiške i šire. Stoga, nazovi 099 413 6601 do 15. prosinca i naruči!

Iako nas je 2020. za mnogo toga zakinula, istovremeno nam je, ni kriva ni dužna, pružila priliku za preslagivanje prioriteta i okretanje nove stranice, ukazujući nam, kako su istinske vrijednosti one koje će biti tu i sa i bez “lock downa”. Božić u krugu obitelji, onakav kakav je bio nekad, zasigurno je takva vrijednost, stoga bi ga, nadajući se boljoj 2021., trebali proslaviti na pravi način. Uz pun stol i kuću ispunjenu mirisima domaćih kolača.

Provjereno najbolje, kao iz bakine kuharice, spremne za pohvaliti se pred gostima, i ovih blagdana, ostavljajući vam vremena za vaše najdraže, pripremaju u Cake baru Malina, najslađem kutku Nove Gradiške i šire. Dovoljno je “okrenuti” broj 099 413 6601 i do 15. prosinca, uz savjet provjerenih majstora, izabrati ponešto iz bogate slasne ponude.

Samo za vas, male i velike sladokusce, Malina priprema blagdansku čaroliju istkanu od dobro poznatih kremastih i suhih kolača. Birajte između kuglica i kiflica, omiljenih breskvica, medenjaka, vanili krancli i slavonskih praca, svima omiljene mađarice ili medene pite. Želite li Božiću dati modernu notu, tu su i kremšnite, pa i francuski macaronski, paganini i čokoladne oblatne, pripremljene znalački i s puno ljubavi, jer Božić bez kolača nije pravi Božić.

Uz pomno osmišljen božićni mix, moguće je naručiti i sve ostalo iz redovne Malinine ponude, jer život je ljepši uz veliki komad torte, a proizvodnja, unatoč epidemiološkim mjerama, baš kao u radionici viljenjaka i Djeda Mraza, nastavlja dalje punom parom, sve do 15.prosinca.  Nazovite i provjerite. I sretan vam i sladak Božić!

TEKST: S. T.              FOTO: Malina

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn