PROMO: CAKE BAR MALINA, ODREDIŠTE ISTINSKIH SLADOKUSACA – Najbolji sladoled u ovom dijelu svemira… i ostale slastice

Datum objave: 12. 5. 2018. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOVA GRADIŠKA  – Od Kineza i Marka Pola, Nerona i Katarine Medici, do engleskog kralja Charlesa , pa i američkog predsjednika Jamesa Madisona, u sladoledu se, kaže povijest, uživa još od vremena prije nove ere. Uz kolače, omiljeni ledeni desert glavni je adut Cake bara MALINA, ulica Slavonskih graničara, Nova Gradiška, mjesta na kojem će vas poslužiti porcijom čistog užitka

Da nije bilo Marka Pola, Europa možda nikada ne bi saznala za sladoled. Jer, ako je vjerovati povjesničarima, upravo je svjetski putnik s Korčule s ledenom slasticom kakva je služena na dvoru Kublaj kana, davne 1292.godine, upoznao talijansku aristokraciju. 800 godina kasnije, Talijani su recepturu za sladoled doveli do savršenstva i slasticu bogatih učinili najpopularnijim desertom na svijetu. Uz kolače, sladoled je glavni adut Cake bara MALINA, omiljenog odredišta svih istinskih čokoholičara, mjesta koje bi narednih mjeseci, trebali uvrstiti u dnevnu rutinu.

NN1

Jer, najbolji lijek protiv vrućine je sladoled, a najbolji sladoled, upravo ovaj iz Cake bara Malina. Pripremljen prema napucima starih majstora, uz nekoliko velikih žlica osobnih ideja i kreacija, obogaćen novim okusima, sladoled iz Maline je  porcija čistog užitka. Za klasičare i tradicionaliste tu su čokolada, vanilija ili lješnjak, za malo žešće hedoniste-cookies ili nešto apsolutno egzotično-mecrock i beso double- sladoledna čarolija kakvu služe samo u Malini, pa bezbroj slasnih voćnih okusa u kojima možete uživati bez straha za liniju, slatkih i osvježavajućih, raskošno kremastih, kao stvorenih za vrući ljetni dan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz jutarnju kavu, na pauzi od posla, umjesto ručka ili za večeru-svako je vrijeme dobro vrijeme za sladoled iz Cake bara Malina. Ili neku drugu, jednako neodoljivu slasticu. Zalivenu limunadom poput onakve kakvu pamtimo iz djetinjstva, u skladu s vremenom, sa šećerom ili bez.

LIMUN

Cake bar Malina dobar je odabir za osobni gušt ili obiteljske svečanosti, uvijek u društvu ali i kad ste solo. Navratite u ulicu Slavonskih graničara, svaki dan od 7 do 23 i uvjerite se… I samo probajte pojesti jednu porciju. Posjetite i Facebook.

TEKST: S. P.      FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn