PROMO: CAKE BAR MALINA – Navratite po “griz“ užitka, slatkog ili slanog!

Datum objave: 08. 12. 2018. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Kažu kako se ljudi dijele na slane i slatke, kada je riječ o izboru onih malih zalogaja na koje smo posebno slabi. Stoga su u Cake baru „Malina“ odlučili zadovoljiti i nepca „slanokusaca.“ Za one druge, tu su i dalje brojna slatka zadovoljstva, pa navratite. Na doručak, tijekom dana, a onda još jednom. Po „griz“ užitka.

Tražite li dobar način za početi dan, navratite u Cake bar „Malina“ . Na prvu jutarnju kavu i…doručak. Nešto fino, na brzinu, iz „slanog kutka.“ Poželjeli su to klijenti, a oni su u Cake baru „Malina“-na prvom mjestu. Svježi, slani pekarski proizvodi čekaju vas svaki dan od osam sati, uz ponudu koju je nemoguće odbiti: za sve račune iznad 15 kuna, nahranit će vas i slavonskim kiflicima-gratis.

Ukoliko je, pak, slatko vaš prvi izbor, ne brinite, jer, oni su, ipak i prije svega, specijalizirana slastičarnica za proizvodnju torti, kolača i sladoleda. Znaju to svi oni koji zbog njihovih slasnih proizvoda svakodnevno navraćaju u šarmantno uređen prostor u ulici Slavonskih graničara 1., mjesto koje goste mami i vještinom i iskustvom slastičara i svakodnevno oduševljava novim proizvodima. Uz spomenute slane, tu su i oni već dobro poznati slatki.

Kolači, torte, slastice- francuski makroni, svatovski kolači, cup cakesi, američki browniesi, dekadentno moderni ili kao bakini, birajte. Za potpuni ugođaj, tu je i veliki izbor pića, kave i čajava, kao i catering, jer bez dobrih kolača nema niti jedne obiteljske svečanosti. Sve su to razlozi da, ukoliko kojim slučajem još niste, otkrijete omiljeno mjesto svih Novogradiščana, Cake bar Malina. Počastite se užitkom. Slatkim ili slanim.

TEKST: S. T.       FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn