PROMO: CAKE BAR MALINA – Hajde kupi mi sladoled!

Datum objave: 21. 4. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Iako se o ukusima ne raspravlja malo je što među svima i tako globalno omiljeno kao sladoled. Voćni ili mliječni, egzotičnog ili tradcionalnog okusa, slastica je to kojoj je teško odoljeti, posebno kada je pripremljena po najfinijoj talijanskoj recepturi. Za dobro raspoloženje, kao brzi i zdravi obrok ili tek stoga što je proljeće i vrijeme je za sladoled. Čarolija okusa, boja i mirisa čeka vas u Cake baru Malina, najboljoj slastičarnici u ovom dijelu svemira

Iako ni povjesničari ne mogu sa sigurnošću reći tko je i kada bio prvi, gotovo je sigurno kako su u sladoledu, čak do 3 tisuće godina prije nove ere, uživali Kinezi. Namirnica koja se pripravljala od mlijeka, rashlađene vode i drugih sastojaka, oduševila je svjetskog putnika, Marka Pola, koji je nakon povratka s Dalekog Istoka, još davne 1292., pisao o ledenom desertu koji se služi na dvoru Kublaj-Kana. Stoljećima kasnije, unatoč činjenici kako se o ukusima ne raspravlja, malo je što među svima i tako globalno omiljeno kao sladoled.

Voćni ili mliječni, egzotičnog ili tradiconalnog okusa, slastica je to kojoj je teško odoljeti, posebno kada je pripremljena po najfinijoj talijanskoj recepturi. Onako kako to rade u Cake baru Malina, najboljoj slastičarnici u ovom dijelu svemira, u Novoj Gradiški. Navratite u njihov moderno i šarmantno uređen prostor u ulici Slavonskih graničara 1. i uvjerite se u čaroliju okusa, boja i mirisa.

Jer, uz prve proljetne zrake sunca ništa ne sjeda tako dobro kao sladoled. Birajte-vanilija ili čokolada- za ziheraše, punč ili lješnjak- za klasičare, jagoda ili banana- za voćne tipove. Tražite li, pak, od sladoleda, nešto više, probajte cookies ili sve redom, dok ne pronađete osobnog favorita. U Cake baru Malina ponudit će vas i velikim izborom torta i kolača, jednako kreativnih i savršenih, poput francuskih macaronsa, lolipopa, američkog chhescake-a, ferera ili dobrih, starih čupavaca. Razmazite se i zasladite -za doručak ili ručak, uz poslijepodnevnu kavu ili kao brzi i zdravi obrok u pauzi od posla. Unutra ili na terasi, hvatajući sunce, ili pod dekicom.

Uz nadaleko poznate slatke užitke, osvježavajuću limunadu ili milk shake-standardnog i ne tako standardnog okusa-poput bazge, lubenice, maline ili mohita, jer u Cake baru Malina imaju rješenje za svaku vašu slatku potrebu. Posjetite ih svakodnevno od 7 do 23 sata, vikendom i do ponoći i prepustite se užitku.

TEKST: S. T.     FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn