PROMO: Caffe bar „Zlatna dolina“ – Dva desetljeća sretna ugostiteljska priča

Datum objave: 03. 7. 2014. | Kategorija: 034, Promo

zd 2

KOMORICA – Jedan od kultnih kafića u Požeško-slavonskoj županiji smješten je na glavnoj cesti Pleternica- Batrina(Komorica 1A), a to je Caffe bar „Zlatna dolina“. Nepunih dvadeset godina sretne ugostiteljske priče iza koje stoji ljubav prema tom poslu definitivno je dokaz kvalitetne usluge. U ugodnom interijeru i domaćoj atmosferi opustite se i osvježite u Zlatnoj dolini i zaboravite na sve probleme koji vas muče.

Više o kafiću rekao nam je vlasnik Vladimir Vidmar . “Ugostiteljstvom se bavim 20 godina na ovoj lokaciji, a 33 godine sveukupno. Ugostiteljstvo je divan posao i  da ga ne volim ne bih ga radio. Caffe bar “Zlatna dolina” temelji se na pedantnosti, urednosti, točnosti, poštenju, korektnosti,  i ljubaznosti  i gost će doći. Dugoročno, to stvara stalne goste koji se vraćaju i dovode nove,” rekao je Vladimir.  I 20. rođendan bit će proslavljen uz iznenađenja, pečenje za sve goste, svinjetinju, janjetinu i svirku uživo.  Jer ne slavi se često dva desetljeća uspješnog rada.

zd 1

“Osim pedantnosti i točnosti slovimo kao tradicionalno jak kafić jer 20 godina tradicije stvarno njie malo u današnja vremena. Očito da smo se dokazali kvalitetom usluge. U sklopu Martinja ćemo proslaviti obljetnicu ove godine i svi su dobrodošli” poručuje vlasnik “Zlatne doline” Vladimir Vidmar .

TEKST: T. Milanović     FOTO:T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn