PROMO: Caffe bar Vanilla caffe – Zasladite si dan u samom centru grada

Datum objave: 14. 6. 2014. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Caffe bar i slastičarnica Vanilla u samom centru grada u Cehovskoj ulici, otvorila je građanima svoja vrata kao mjesto gdje mogu popiti bezalkoholna i alkoholna pića, pojesti sladoled ili kušati  preko 20 vrsti kolača. Uz Vanillu ljetni dani su osvježavajuća poslastica…

U ugodnom interijeru s 35 sjedećih mjesta dočekat će vas ljubazno osoblje u domaćoj atmosferi, a na terasi  s 50 mjesta,  uz ljetno osvježenje možete uživati i u živosti požeške pješačke zone.

nn

“Poslušali smo prijedloge ljudi i poznanika koji su rekli kako ovom gradu nedostaje jedna slastičarna u centru grada. Stoga smo odlučili  otvoriti i kafić i slastičarnu u jednom,”rekao je vlasnik caffe bara Vanilla Eugen Adžić. Dodaje kako su komentari jako pohvalni , a svakodnevno sve veći broj posjetitelja pravi je pokazatelj kako se gosti ovdje osjećaju ugodno.

“Potrebno je puno truda i obiteljskog rada kako bi to uspjelo ali mi smo sigurni da ćemo kvalitetom usluge  još više oduševiti naše građane. Svi su dobro došli zasladiti svoj dan i osvježiti se kod nas u ugodnom novouređenom interijeru i na prostranoj terasi ,” naglasio je Eugen.

TEKST: T. Milanović    FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn