PROMO: Caffe bar „TIP TOP“, novogradiški „Kafić Uzdravlje“ ili mjesto „where evrybody knows your name“

Datum objave: 13. 10. 2015. | Kategorija: 034, Promo

DSCN2842

NOVA GRADIŠKA – Ima jedna zanimljiva kulturološka činjenica koja je specifična samo za nas i po kojoj nas, uglavnom, iako koncept baš najbolje i ne razumiju, prepoznavaju i stranci.Jer, dok su diljem svijeta, ugostiteljski objekti  usputna mjesta  s kojih se, brzinski, onako s nogu, snabdijevate kavom, ili sklonite ukoliko vas iznenadi kiša, mi smo odlaske, ali i višesatne boravke u kafićima doveli na razinu umjetnosti. I neka smo.Jer, nema ništa bolje od prve jutarnje kave  na mjestu  „na kojem vam znaju ime“ ili posljednjeg piva, dva, prije spavanja  „eksanog“  u društvu dragih ljudi, u prostoru u kojemu se osjećate kao kod kuće. I nije riječ o dobrim, starim 80-tima, niti o čuvenom „Cheers“ ( Kafiću „U zdravlje), iako je atmosfera vrlo slična. Sve navedeno pronaći ćete, od prve, u novogradiškom Caffe baru „TIP TOP“, u Gundulićevoj ulici broj 4.

I nema šanse da „fulate“, jer su, onako, strateški smješteni u najpoznatijoj novogradiškoj jednosmjernoj ulici, onoj u kojoj je i tržnica. I jedno su od rijetkih mjesta na koja možete navratiti i ukoliko ste istinski ranoranilac, jer „TIP TOP“ vas čeka svakodnevno već od 6 ujutro, pa sve do 23 sata.Mjesto je to koje potvrđuje pravilo da vam za dobru atmosferu nisu potrebni silni kvadrati, ali i kako za unutarnje uređenje minijaturnih prostora, itekako, treba imati sluha i stila.“TIP TOP“ vam, u tom smislu, dođe kao dnevni boravak izvan dnevnog boravka.Mjesto na kojem će,već, s vrata, znati što pijete, mjesto na kojemu, opušteno, laganini, možete prelistati dnevne novine, izgubiti se u bespućima interneta, jer oni su i internet caffe, ali i iskoristiti sve blagodati tehnologije, poput brzinskog punjenja mobitela dok pijete kavu, a onda, nakon napornog radnog dana, u večernjim satima i vikendom, dobro se provesti s poznatom ekipom.

DSCN2837

I nije to sve, jer „TIP TOP“ ima još nešto što nema nijedno drugo mjesto, a zbog čega ćete zasigurno svoje, do sada omiljeno mjesto za prvu jutarnju kavu, zamijeniti njihovom adresom. Cijene! Neviđene!“ Pazi sad! Dakle, kava, uz koju će vam poslužiti i cedevitu, u „TIP TOP-u“ će vaš novčanik olakšati za puno, puno manje od 10 kuna, a konačnu ćete cijenu, ipak, morati doĆi osobno provjeriti.Tražite li, pak od kave još nešto više, u „TIP TOPU“ se počastite jednom od brojnih popularnih „nessica“ za samo 6 kuna ili još bolje, kakaom, koji će vas olakšati za jednog „medu“.Hajmo sada na onaj konkretniji „tekući“ asortiman, koji, također, ne zaostaje cijenama. Pivo već od 9 kuna, Slavoncima iznimno drag gemišt, i to onaj veliki-7 kuna, i ima toga još. Nije problem ni ukoliko ste samo u prolazu. Zgrabite „coffe to go“, platite 5 sitnih kuna, a onda se vratite kasnije i provedite vrijeme u kafiću onako kako to mi ,na ovim prostorima, radimo: polako, s guštom, kao kod kuće.Jer, zna čovjek posao.A, oni najbolji se, ionako, sklapaju u kafićima.

Stoga, znate što vam je činiti. Zapamtite novu adresu za svoju najbolju, uvjerljivo najpovoljniju, jutarnju kavu. I već sljedećeg jutra neće biti potrebno ponavljati narudžbu. „TIP TOP“ vas čeka u Gundulićevoj 4., i naravno, na facebooku

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn