PROMO: Caffe bar Speed – Desetogodišnje iskustvo, bogata ponuda i ugodno ozračje

Datum objave: 10. 10. 2014. | Kategorija: 034, Promo

n

Već deset godina Caffe bar Speed u Cerničkoj ulici 42, u Požegi otvara svoja vrata gostima u domaćoj atmosferi uz ljubazno osoblje, bogatu ponudu pića i poprate zabavne sadržaje u lijepo uređenom interijeru. O bogatom ugostiteljskom iskustvu, reakcijama stalnih gostiju i planovima za budućnost, rekao nam je vlasnik lokala Nenad Kukić.

“Ugostiteljstvom se bavim deset godina i upravo Caffe bar Speed je 26. kolovoza napunio 10 godina postojanja. Imamo jedan od najvećih izbora piva, radlera, četiri vrste vina, od kutjevačke graševine, klikuna, do Jogunovog bijelog vina i frankovke OPG-a Herceg što je vrlo kvalitetno vino Imamo redovite akcijske cijene pića vikendima, pristupačne cijene vina i piva da se odužimo našim gostima za deset godina vjernosti. Ponosni samo na veliki izbor piva, radlera, četiri vrste vina, od kutjevačke graševine, klikuna do Jogunovog bijelog vina i  vrlo kvalitetne frankovke OPG-a Herceg,” rekao je vlasnik Nenad Kukić.

nn

Dodaje kako su reakcije gostiju uvijek pozitivne, a ugostiteljski  posao ispunjen je trudom i odricanjem. “Već deset godina imamo stalne goste,  a dolaze nam i novi. Svi su zadovoljni uslugom. Ne točimo alkoholna pića osobama mlađim od 18 godina, ali i oni su dobrodošli na kavu ili sok. Ovdje vlada domaća atmosfera, svi smo prijatelji i poručio bih čitateljima da dođu zbog kvalitetne usluge i lijepog ugođaja. Ključ uspjeha u ugostiteljstvu je imati “dobre živce” i kvalitetno i ljubazno osoblje. Mora se znati određeni kućni red i pravila koja će omogućiti da se svi ugodno osjećaju. Naši gosti su od 18 do 80 godina starosti tako da je nužno udovoljiti njima i njihovim potrebama,” ističe Nenad uz napomenu da se uvijek može još nešto učiniti kako bi usluga bila kvalitetnija pa su tako ove godine uredili terasu a planiraju renovirati cijeli interijer, naručili su nove stolice a uz postojeć i jukebox, pikado i kladomat uskoro će imati i stol za bilijar tako da zabavnih sadržaja neće nedostajati.
“Deseti rođendan nismo još obilježili, ali vjerojatno ćemo ga proslaviti u  prosincu, no o tome će svi biti na vrijeme obavješteni,” najavio je  uz osmijeh vlasnik Nenad.

TEKST: T. Milanović     FOTO: T. Milanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn