PROMO: CAFFE BAR SAX – “Where everybody knows your name”

Datum objave: 28. 7. 2017. | Kategorija: 034, Promo

DSCN7144

POŽEGA – Nitko, ali stvarno baš nitko, boravku u kafiću, baš kao i odabiru mjesta za cugu, ne pristupa s tolikom studioznošću kao Hrvati. Jer, mi, za razliku od svih drugih nacija, u ugostiteljskim objektima istinski živimo. Osim toga, ozbiljne situacije zahtijevaju jednako takav pristup, a kud ćeš ozbiljnijeg od odabira mjesta na kojem se pije prva jutarnja kava, zalijevaju životni uspjesi i neuspjesi, ili navraća na jednu brzu ljutu poslije posla. Stoga, birate li, birajte pametno… i odaberite SAX.

Jer, upravo ćete tamo naći sve ono što vam nudi i vlastiti dnevni boravak, ali i sve ono što bi istinski kvartovski kafić trebao ponuditi-dobro poznata, manje ili više draga lica, neformalnu atmosferu, u moru glazbenog neukusa -pomno odabranu zvučnu kulisu, ugodnu terasu i još ugodnije cijene. Osim toga, sjajan je osjećaj navratiti tamo gdje vas svi poznaju, ali i tamo gdje bez puno objašnjavanja, možete na miru konzumirati dnevnu dozu kofeina, eksirati s ekipom hladno pivo ili tek, na kratko, pobjeći od svega.

46

Vodeći računa o svakom svom klijentu, jer zadovoljan gost onaj je koji se vraća, a takozvana personalizirana usluga, tvrde znalci, najbolja, u „Saxu“ će u svakom trenutku, budite sigurni, znati što pijete, ali se i pobrinuti da vas čekaju novine. Zbog toga je najbolji izbor za dnevne posjete, ali i one vikend, kojima se pristupa daleko studioznije. Dodajte tome i iznimno važan podatak o vrhunskoj ponudi vina i piva i nacrtajte se tamo već prvog slobodnog petka ili subote.Znajući kako je dobra glazba pola dobrog provoda, samo u „Saxu“, zahvaljujući jukeboxu, možete biti sam svoj D.J, ali i kreirati vlastiti zabavni kutak.

62

Zbog svega toga, kao i brojnih drugih malih velikih sitnica, tražite li dnevni boravak izvan dnevnog boravka, znate što vam je činiti. Navratite u „Sax“ i uvjerite se zašto je tradicija važna….

https://www.facebook.com/SAXpozega/

saxlogo

TEKST: S. T.        FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn