PROMO : Caffe bar Samson u Velikoj – mjesto za one koji znaju uživati

Datum objave: 27. 5. 2014. | Kategorija: 034, Promo

n

VELIKA-  Želite li uživati u ugodnom interijeru i prostranoj terasi dok ispijate kavu ili želite dobru zabavu petkom navečer dođite u Caffe bar Samson ulici Vladimira nazora 1 u Velikoj. Svakog petka održavaju se partiji sa hostesama i sniženim cijenama pića, dok barem jednom mjesečno posjetiteljima dan uljepša repertoar Tamburaškog sastava Veličke legende. Više o svemu rekao nam je vlasnik kafića Nikola Lukić.

“Radimo od osmog mjeseca prošle godine i svaki petak su bambus partiji sa sniženim cijenama pića. Ja se već osam godina bavim ugostiteljskim poslom. Radio sam kao konobar u Požegi i u Velikoj i zatim sam odlučio krenuti u samostalne vode. Drugačiji je opis posla, jer tu je u pitanju veća odgovornost, više obaveza no bio sam spreman na te izazove,” rekao je mladi ugostitelj.

nn

Na pitanje što bi poručio ljudima, zašto da dođu u Caffe bar Samson i koje su prednosti rekao je: „Prednost kafića je što je na dobroj lokaciji, Tu je odmah preko puta stadion, škola vrtić, interijer je ugodan, sve je novouređeno, ljubazno je osoblje i domaća atmosfera.  Imamo često akcije na pića i gosti se vraćaju i zadovoljni su sa svime. Ja mislim da će Svjetsko prvenstvo povećati odaziv ljudi, ušao sam u program Ožujskog piva koji me prati sa nagradama i ja se nadam da će biti dobar odaziv. Terasa je velika, projektor je spreman i čekamo prvenstvo da krene. Svakog petka su partiji, a jednom mjesečno su svirke tamburaških sastava. U subotu, 31. svibnja ovdje u Caffe baru Samson svira će Tamburaški sastav Bisernica i naravno svi su dobro došli,” kaže Nikola.

https://www.facebook.com/pages/Caffe-bar-Samson-Velika/450583485056260

TEKST: T. Milanović    FOTO: T. Milanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn