PROMO: CAFFE BAR ROYAL – Mjesto na kojem je gost kralj

Datum objave: 22. 4. 2018. | Kategorija: 034, Promo

N1

POŽEGA – Višesatno ritualno ispijanje kave {ili pive} na gradskoj špici, navika je na kojoj nam, iako je uglavnom ne razumiju, stranci zavide. Užitak je to koji čim prije treba zgrabiti , jer proljeće je u zraku, a terasa cafe bara ROYAL, na adresi Sv.Florijana 7, u pješačkoj zoni, spremna.

Godinu dana kraljevskog tretmana gostiju, uz ne manje važnih, više od 20-ak godina radnog iskustva vlasnika Ivana Papića, bilo je dovoljno da caffe bar ROYAL potvrdi svoju čvrstu poziciju u gradu. I dokaže kako su dobra riječ i usmena predaja , ponekad puno jači i od najbolje reklame. Dovoljno je, tek, znati ugostiti. Bez puno filozofije i suvišne priče. Profesionalno i sa stilom.

M1 M2

Onako kako to rade u cafe baru Royal, ugodnom prostoru u pješačkoj zoni na adresi Svetog Florijana 7, mjestu na koje se svaki gost uvijek rado vraća. Jer, samo ga tamo, uz izvrsnu Julius kavu praćenu keksićem, veliki izbor piva, vina i bezalkoholnih pića, očekuje i kraljevski tretman. Tražite li terasu na kojoj ćete moći uživati u proljetnom suncu, ali i imati dovoljno hlada za prelistati novine, navratite ovih dana u Royal i otkrijte kako je to doista biti ugošćen. I budite sigurni-dođete li, stalno ćete se vraćati. Dokazuju to svakodnevno, posljednjih godinu dana, vjerni gosti. Posjetite i  facebook stranicu

TEKST: S. T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn