PROMO : CAFFE BAR RED MAGIC – Festivalski tjedan uz akcijske cijene bambusa i Slađa za “slatki petak”

Datum objave: 31. 8. 2014. | Kategorija: 034, Promo

slađa 2

POŽEGA – Red Magic u ulici Kamenita vrata 1, spreman je za festivalske dane  za koje je pripremljen bogat i izazovan program uz akcijske cijene pića. Cijeli festivalski  tjedan u RedMagicu će cijena bambusa  biti 8 kuna, a votke 4 kune, a posebno zanimljivo bit će u  petak, 5. rujna kada nastupa Slađana Petrušić „Slađa“ nekadašnja sudionica popularne „Noćne more“ i talentirana pjevačica. Ulaz je besplatan.

“Za festivalske dane odlučili smo ponuditi nešto više, prvenstveno mlađoj publici tako da za petak 5. rujna pripremamo jedan bombastični, atraktivni koncert popularne „Slađe“. Ona je šarmantna i karizmatična dama i mislim da bi to moglo biti za mlađu populaciju odlična zabava.  Dva dana, prije u srijedu nam iz Našica gostuju dva interesantna pjevača, Matija Kovačević i Robi. To su dva mlada dečka koji se već par godina bave glazbom a  da napomenem za djevojke – poprilično su zgodni i slobodni. Za zadnji dan Aurea festa pripremamo grupu Alfa, što je malo stariji bend  koji svira širok repertoar od slavonskih pjesama do narodne glazbe,” naglasio je vlasnik lokala Edvard Delić.

n1

“Pozivam sve sugrađane i goste iz drugih krajeva koji vole dobru zabavu i opuštenu atmosferu da nas te dane posjete u Red Magicu.Ulaz je besplatan na sve događaje.,” poručio je Edvard.

https://www.facebook.com/events/847498815268533/

 

TEKST: T. Milanović   FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn