PROMO: Caffe bar Mojito – Osjećajte se kao Ernest Hemingway!

Datum objave: 11. 8. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – “Mojito coctail, lounge i caffe bar” u ulici Kamenita vrata 7 u Požegi zauzeo je mjesto među najboljim kafićima u Požegi svojom ponudom i uslugom. U domaćoj atmosferi uz kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja možete se opustiti i uz sve utakmice i puni sportski program. Ljubitelji koktela također mogu birati između 15 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Mojito koktel po kojem bar nosi ime definitivno je jedno od najboljih pića na svijetu. Mojito je koktel od bijelog kubanskog ruma, soka limete, svježe mente, šećera šećerne trske, soda vode i izlomljenog leda, a popularnosti ovog koktela doprinio je pisac Ernest Hemingway, koji je bio stalni posjetitelj barova u Havani. Koktel se pojavio na Kubi između 1910. i 1920. Smatra se da je lokal “La Bodeguita del Medio” u Havani mjesto gdje je 1946. nastao izvorni recept. Ime koktela je kombinacija riječi vlažan (mojadito) i imena kulinarskog umaka (mojo), što odgovara karakteru ovog tropskog i egzotičnog pića.

Kafić Mojito pravo je mjesto za vas. U domaćoj atmosferi uz kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja možete se opustiti i uz sve utakmice i puni sportski program. Ljubitelji koktela također mogu birati između 15 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Više o kvalitetama kafića rekao nam je vlasnik Josip Javorić.

nn

“Desetak godina radim u ugostiteljstvu, a prije toga bavio sam se poslovima vezanim uz ugostiteljstvo. Obožavam ovaj posao koji nosi puno odgovornosti, ali uz potreban trud i ljubav na kraju se sve isplati. Imamo stalne goste, ljudima se sviđa prostor i kvaliteta usluge. Više smo bazirani na dnevni dio, naša terasa je prostrana i na dobroj smo lokaciji. Imamo stalne akcijske cijene kava i cedevita 10 kuna te malo Karlovačko i čips Lays 8 kuna. Prostor je klimatiziran, a često imamo i pivske akcije”, ispričao je Javorić.

Ernest Hemingway je volio žene, imao ih je četiri službene, i piće, a od pića je najviše volio Mojito. Tko smo mi da mu proturječimo, mene ćete sigurno sresti na osvježavajućem Mojitu u Mojitu!

TEKST: B. M.       FOTO: D. P./B.M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn