PROMO: CAFFE BAR META – Važno je odabrati pravu „metu“

Datum objave: 29. 5. 2014. | Kategorija: 034, Promo

kr

NOVA GRADIŠKA – Pronaći idealno mjesto za prvu jutarnju kavu, ugodno „ćaskanje“ s konobarom, ali i ono za večernja, vikend druženja, nije ni malo lagan zadatak. Operacija je to koja zahtijeva, na prvom mjestu, dugotrajnu degustaciju, jer kava mora zadovoljiti sve vaše kriterije. Osim toga, valjalo bi je popiti u ugodnom ambijentu, a i novine su dobro došle. Ne manje važno je i znati odabrati  „osoblje“ za druženje „preko šanka“, ono koje će biti dovoljno šarmantno, elokventno, po potrebi diskretno, znati vaše navike i rituale, ali i pamtiti narudžbu bez puno pitanja. Prostor, osim toga, mora  biti ispunjen pravom glazbenom kulisom, nuditi osjećaj doma, dovoljno blizu centru grada, ali i dovoljno daleko za situacije kada želite pobjeći od svih. Kada, konačno, takvo mjesto pronađete, možete biti sigurni da ćete mu se vraćati svakodnevno. Caffe bar „Meta“ definitivno je jedno od takvih mjesta.

Smješten na idealnoj lokaciji (dovoljno blizu, ali i dovoljno daleko od zbivanja), Caffe bar „Meta“ u ulici Bana Josipa Jelačića 1a, po mnogo čemu je posebno mjesto. Jedino će vas oni u gradu ponuditi Illy kavom (znalci tvrde kako trenutno u svijetu kava nema bolje. I što je još zanimljivije, kava je to koja se prži samo u Trstu, potom  izvozi u skoro 150 zemalja u svijetu, a onda, s istim sastavom i istom kvalitetom, servira u „Meti“ i nekom pariškom kafiću). Uz prvu jutarnju kavu u „Meti“ ćete, u društvu sjajnih konobara, moći prelistati i prokomentirati najnovije vijesti, sresti dobro društvo, i u pravilu, popiti još nešto.Osim sjajnog ambijenta  i provjereno najbolje terase u gradu, želite li okusne pupoljke iznenaditi s nečim novim, u „Meti“ će vam ponuditi caffe late, irsku kavu, dolce gusto, kraljevsku, čokoladnu ili sladoled kavu.

nn

Odaberete li „Metu“ kao mjesto svog vikend izlaska, definitivno ćete ubosti „u sridu“. Jer, dočekat će vas ili vrhunska unplugged svirka, ili zajedničko gledanje „tekme“ uz sve neophodno potrebne rekvizite, ili, od nedavno, po uzoru na svjetske metropole, nastupi poznatih stand up komičara.  Za jedan takav već bi trebali osloboditi mjesto u kalendaru. 14.lipnja, „Metu“ će svojim ubojitim humorom pogoditi Marina Orsag. I s dolaskom Svjetskog nogometnog prvenstva, svaki posjet Caffe baru „Meta“ bit će pun pogodak. Stoga, tražite li još uvijek svoj „kafić u zdravlje“, navratite u „Metu“ i uživajte. Vremena ima, rade svaki dan od 7 do 23, a vikendom, ovisi o kvaliteti „interne fešte“ i „preko dvojke“. Dobro ste došli! Jer, važno je znati odabrati pravu „metu“!

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn