PROMO: Caffe bar Kodeks – mjesto gdje su pravilo pristupačne cijene i vrhunska zabava

Datum objave: 28. 5. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Caffe bar Kodeks u ulici Svetog Florijana 4, u Požegi mjesto je gdje će vas dočekati osmijeh, ugodna atmosfera, pristupačne cijene svih vrsta pića te bogat program i učestale akcije. Baš prema imenu svog lokala vlasnik Damir Orešković, vođen je pravilom koje kaže – dobra zabava i gost uvijek su na prvom mjestu. A gosti to znaju cijeniti i rado se vraćaju u ugodnu atmosferu njegovog “Kodeksa” koji je odnedavno osvježen i novim bojama.

“Nedavno smo osvježili prostor jer uvijek treba gostima ponuditi nešto novo, na svim razinama.Uz ugodnu atmosferu i profesionalnu uslugu, trudimo se i organizirati različite programe kako bi se svi doista kvalitetno zabavili. Tu smo zbog gosta i njegovih zahtjeva, to je naš kodeks,” kaže nam Damir.

I ugodna iznenađenja su pravilo u Kodeksu. Glazba uživo svake subote, uz akcijske cijene pića, zabavlja sve veći broj posjetitelja. Cijena? Akcijska! Možete uživati na ugodnoj terasi gdje je usluga brza i pouzdana, uz pomoć video nadzora. Tu je i mala matematika koja godi džepu – svaki dan coca cola + kava = 12 kuna, kava+cedevita = 10 kuna.

Kodeks je spreman i za slavlje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Uz početak Europskog nogometnog prvenstva koje počinje 10. lipnja i traje do 10. srpnja,  na terasi će biti veliki televizor, a kako bi uživanje bilo potpuno – snižene su cijene točenog Tuborg Greena 0,3 l – 6 kn,0,5 l – 10 kn,  1,5 l – 30 kn. Vrijedi provjeriti, zar ne? Učinite to već danas, a dio ponude i dobre zabave možete pogledati i na facebook.com

TEKST: S. P.         FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn