PROMO: CAFFE BAR ESCOBAR, NAŠICE – Idealno mjesto za prvu jutarnju kavu i dobar noćni provod

Datum objave: 23. 9. 2018. | Kategorija: Promo

NAŠICE – Tražite ugodno mjesto za prvu jutarnju kavu ili odličan večernji provod s društvom?! Caffe bar Escobar u centru Našica na ulazu u poslovnu zgradu Goldfinger idealno je mjesto za vas.

Mladi i perspektivni konobari s velikim iskustvom u struci prije samo nekoliko mjeseci uz pomoć mjera za samozapošljavanje otvorili su vlastiti caffe bar. Josip i Aleksandar već su poznati Našičanima, jer prijateljskim i profesionalnim ophođenjem s gostima vrlo brzo su “pobrali” sve simpatije. Baš kao i vlasnici, jednako je poseban i naziv kafića, jer, i pored, uglavnom negativnih konotacija koje se vežu iz ime Pabla Escobar, malo tko zna kako je, zbog svog dobrotvornog rada, u rodnom mjestu bio poznat i kao narodni junak, lokalni Robin Hood. Caffe bar Escobar posluje u moderno uređenih 30-ak kvadrata, na dvije etaže s puno umjetnog svjetla i posebnih efekata, s ukusno uređenom terasom , tik uz glavno gradsko parkiralište.

Posebnost ovog kafića je dobra kava i odličan noćni program, često začinjen živom glazbom. Znajući kako je kvalitetna glazbena podloga iznimno važna za dobar ugođaj, u caffe baru Escobar o tome posebno vode računa. Poslijepodnevni su sati tako rezervirani za strane izvođače, a večer za one domaće.

Mladi vlasnici, osim toga, jako dobro znaju što je mamac za goste, pa nude i mogućnost „igranja“ računalnih igara, baš kao i uživanje s ekipom u dobroj tekmi na velikom TV ekranu. Caffe bar Escobar u ponudi ima i stalne akcijske cijene pića od kojih izdvajaju: kavu i Coca Colu po 15 kuna, kavu i Romerquelle za 14, kavu i Jucy Vitu za 12 i Diku i Coca Colu po 24 kune. Vaši omiljeni konobari očekuju vas svaki dan od od 6 do 23 sata, petkom i subotom do 01 i nedjeljom od 7 do 23 sata, s dobrodošlicom, široke ruke, vodeći računa o stanju u vašem novčaniku, jer, samo je tako moguće opustiti se i zabaviti.

Navratite do poslovne zgrade Goldfinger u Našicama i otkrijte Caffe bar Escobar!  Josip i Aleksandar vas čekaju!

TEKST: promo     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn