PROMO: CAFFE BAR „EDO“ – Sve što trebate od kafića

Datum objave: 22. 4. 2019. | Kategorija: Promo

ALILOVCI – Opuštena i neposredna domaća atmosfera, ugodno osoblje, veliki izbor pića i cijene prihvatljive svakom džepu-sve je što trebate od kafića. Stoga, tražite li mjesto za prvu jutarnju kavu, pivo u trku ili izlazak s ekipom, navratite u Caffe bar Edo u Alilovcima i budite sigurni kako ćete se vratiti.

Pronaći idealan kafić nije ni malo lak zadatak. Jer, uz dobru kavu, omiljeno piće i prihvatljive cijene, mjesto je to na kojem se, prije svega, trebate osjećati ugodno i opušteno, kao kod kuće. Atmosfera je to kakva će vas dočekati u Caffe baru Edo u Alilovcima, vlasnika Edvarda Delića, mjestu na koje, posljednjih godinu dana, rado svraćaju i gosti i domaći i nogometaši i djevojke.

Jer, uz ugodnu atmosferu i veliki izbor gaziranih i negaziranih pića, kod „Ede“ vas očekuje i nekoliko sitnica koje čine razliku. Poput čokoladice, koju će vam servirati uz izvrsnu kavu ili kikirikija, idealne pivske grickalice.

Naručite točeni tuborg, sjednite na terasu i uvjerite se. Caffe bar Edo dobar je izbor za solo izlazak ali i onaj ekipni, kad se zaželite društva ili zajedničkog gledanja utakmice, radnim danom od 7 do 23, vikendom do dva sata iza ponoći. Uz kvalitetnu ugostiteljsku uslugu, bogatu i raznoliku ponudu i cijene prihvatljive svakom džepu, EDO je sve što trebate od kafića. Navratite u Alilovce 38, Kaptol i budite sigurni kako ćete se vratiti

 

TEKST: S. T      FOTO: D. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn