PROMO: Caffe bar „CARPE DIEM“ ( ex „Meta“ ) – Iskoristi dan na najbolji način

Datum objave: 17. 12. 2014. | Kategorija: 034, Promo

CD

NOVA GRADIŠKA – Da nas imena određuju, znali su još i stari, mudri Rimljani. Na tom tragu, slijedeći potrebu za promjenom i prepoznatljivošću, želeći najbolje svojim gostima, najurbaniji prostor u gradu, dobio je novo ime, novu dimneziju i kategoriju noćnog kluba. Sve drugo, ionako je poznato. Uostalom, provjereno dobre stvari , ionako, ne treba mijenjati. Samo ih, s vremena na vrijeme, diskretno začiniti. Caffe bar „Meta“ odnedavno je noćni klub „Carpe diem“. Davno dobro odabranu metu, stoga, od sada zamijenite prostorom u kojemu svoj dan možete iskoristiti na najbolji način.

I dalje je to idealno mjesto za prvu jutarnju kavu, jer, dobre navike valja sačuvati, a mjesto s najboljom kavom podijeliti s prijateljima. Jedino će vas oni u gradu ponuditi Illy kavom (znalci kažu trenutno najboljom na svijetu. I što je još zanimljivije, kava je to koja se prži samo u Trstu, potom  izvozi u skoro 150 zemalja u svijetu, a onda, s istim sastavom i istom kvalitetom, servira u „Carpe diem-u“ i nekom pariškom kafiću.) Nakon dobrog jutarnjeg feelinga, ugodnog ćaskanja i prelistavanja dnevnih novina, i preostale sate najbolje je, prema čuvenoj latinskoj „carpe diem“, provesti u istoimenom  jedinom novogradiškom noćnom baru. Jer, samo Vas kod njih očekuje neizmjerno puno dobre zabave, ali  i puno zanimljivih i drugačijih partya.  ( plan i pomno promišljen program, onako, mudro, još uvijek čuvaju kao poslovnu tajnu, želeći izbjeći loše kopije.) S dijelom blagdanskih programa, ipak će Vas rado upoznati, kako bi na vrijeme, mogli isplanirati najbolju moguću feštu. Nakon urnebesnih večeri stand up komedije s kojima su počeli prvi u gradu, kao i nadaleko poznatih „Fresh air i laganini“ partya, svaki od nadolazećih blagdanskih vikedna, u noćnom baru „Carpe diem“ ponudit će vlastiti specijalitet s kojim će Vas na vrijeme upoznati putem službene facebook stranice, iako je sadržaj uvertire planiran za Badnjak, već isplaniran. Stoga, uputite se u „Carpe diem“ 24.prosinca i partijajte uz domaće rokere koji se skrivaju iza imena „Stakleni hotel“.

cd6

Ako se, pak, posebno čuvate isključivo za najluđu noć, najurbaniji prostor u gradu bit će najbolji izbor, jer Novu 2015. u „Carpe diemu“ ćemo čekati uz top imena-nezaobilazog  Keku i Šunku i njihovu unikatnu, unpllugged  “svirku”. Kako bi sve bilo na najvišem nivou broj mjesta bit će ograničen , stoga bi bilo pod hitno potrebno na vrijeme  rezervirati mjesto i kupiti ulaznicu u čiju je cijenu uključena  rezervacija , piće po izboru, bogati švedski stol i neizostavan šampanjac u ponoć! Mjesto na kojemu je najbolje iskoristiti dan čeka vas u Ulici Bana Josipa Jelačića 1.a i u virtualnom prostoru na adresi https://www.facebook.com/caffebar.meta.

Uđite u novu godinu na najbolji način i  naravno, Keep it calm and love“. Vidimo se u noćnom baru „Carpe diem“!

TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: S. Tarbuk

 

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn