PROMO: CAFFE BAR “BAZA” – Navratite i osjećajte se kao kod kuće

Datum objave: 24. 8. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – U vrijeme godišnjih odmora, ljeti, zimi, vikendom, ili, pak običnim radnim danom, imati dobru bazu-neprocjenjivo je. Znaju to i u Caffe baru “Baza”, dobrom, starom mjestu u Frankopanskoj 28., gdje vas u svakom trenutku čeka dobra kava, hladno pivo, ekipa i domaća atmosfera. Navratite i osjećajte se kao kod kuće!

Želite li dan početi na pravi način važno je, prije svega, prvu jutarnju kavu popiti u domaćoj atmosferi. Osjećajući se kao kod kuće. U vrijeme godišnjih odmora, ljeti, zimi, vikendom ili pak običnim radnim danom. Tražite li taj osjećaj, navratite u “Bazu”, dobro, staro mjesto u Frankopanskoj 28. Jer, “Baza” nije samo kafić, to je i obiteljska priča, pa i stil i filozofija života. Provjerite već sutra i uz dobru kavu, prelistajte novine i popričajte s ekipom, jer, možete biti sigurni kako ćete u svakom trenutku, sresti i nekog poznatog.

Ukoliko, pak, niste tip od kave, u “Bazi” možete birati između širokog asortimana pića po prihvatljivim cijenama, piva prave temperature, a tražite li i malo usputnog uzbuđenja, tu su i kladionica i biljar, a sjajno je to mjesto i za pogledati utakmicu.

Prošetali ili se dovezli-biciklom, motorom ili autom, u caffe baru “Baza” dočekat će vas s dobrodošlicom i velikim parkiralištem, jer tamo gdje ste kao kod kuće, mora sve biti i po vašoj mjeri. Uključujući terasu. Za pijuckanje uz ugodne razgovore i uživanje u posljednjim danima ljeta, poslovni sastanak ili večernje opuštanje. Jer svatko treba bazu. Stoga, navratite i osjećajte se kao kod kuće! Dobrodošli u caffe bar “Baza”!

TEKST: S. T.     FOTO: D. P. /Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn