PROMO: CAFFE BAR „BAZA“ – Najbolja baza za svjetsko rukometno prvenstvo

Datum objave: 10. 1. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – I dok su prvi dani Nove već godinama u znaku skijanja, sredina siječnja rezervirana je za rukomet. Znaju to jako dobro navijači koji s nestrpljenjem čekaju početak Svjetskog prvenstva. Spremni su i u „Bazi“, jer, ako već niste u Njemačkoj , utakmice je najbolje gledati u kućnoj atmosferi, uz poznatu ekipu, na dobrom, starom mjestu, u Frankopanskoj 28. Vidimo se već u petak, 11.siječnja, kada treba pobijediti Island

Uz Linu Červara i ekipu, za Svjetsko rukometno prvenstvo spremni su i u „Bazi“, jer utakmice je, zna to svaki pravi navijač, najbolje gledati u domaćoj atmosferi, uz poznatu ekipu, na provjereno dobrom mjestu, na adresi Frankopanska 28. Stoga, ukoliko već niste u Njemačkoj, bazu pronađite u „Bazi“, caffe baru iza kojeg je uspješno „odrađena“ ruska nogometna ludnica i budite sigurni kako velika sportska natjecanja više nikada nećete gledati kod kuće. Uvjerite se u to već ovaj petak, 11.siječnja, od 18 sati, kada će „naši na megdan“ s Islanđanima.

Uz široki asortiman pića po prihvatljivim cijenama, biljar i kladionicu, lakše ćete „pregurati“ duuugih 60 rukometnih minuta, a za sve ostalo, u maniri pravih domaćina, pobrinut će se vlasnici. Želite li na pravi način pomoći „Kaubojima“ da prođu zahtjevnu skupinu, nacrtajte se u „Bazi“. Najprije u petak, a onda i u nedjelju, 13., ponedjeljak, 14., srijedu, 16. i četvrtak, 17.siječnja, jer nakon Islanda valja riješiti Japan, pa Makedoniju, Bahrein, a onda i aktualne europske prvake, Španjolce. Vidimo se u “BAZI”!

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn