PROMO: OBRT „SEBASTIAN“ – Za tople i suhe noge svoje cipele i čizmice odnesite kod popularnog Cipelića, jer jesen je stigla, a zima samo što nije

Datum objave: 29. 9. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Uz mnogobrojne usluge koje Obrt „Sebastian“, obućara Borisa Kožića nudi u svojoj ponudi svakako treba izdvojiti ono najčešće što traže njegove mušterije a to su popravci. Obrt „Sebastian“, obućara Borisa Kožića, ulica Njemačka broj 1, čeka vas svaki radni dan od 8 do 15 i od 17 do 19 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Iako je stiglo hladnije vrijeme i poneka kiša ovdje se uvijek popravljaju pete na ženskim cipelama, za svečane ili svakodnevne prilike i to za 40-tak kuna, ovisno o veličini cipele, naravno ovdje se mogu promijeniti đonovi ili poluđonovi kako na ženskim tako i na muškim cipelama za svega 50-tak kuna. Inače mušterije koje smo susreli ovom prilikom za „Cipelića“ imaju samo riječi hvale, poput gospođe koja je stalna mušterija i koja je ovom prilikom donijela četiri para svojih najdražih cipela na popravak.Kaže da je zadovoljna cijenom, lokacijom radnje a i cipela uvijek mora biti spremna „za na nogu“.Obzirom na viđeno, posla i zadovoljnih mušterija u ovom obrtu ne nedostaje.

A novo u ponudi su vrhunski Vibram đonovi, tako da vaše najdraže tenisice mogu biti kao nove i to po cijeni od 140 kuna.Iz iskustva ovog dugogodišnjeg obućara jedan savjet – svakako nemojte sami pokušavati obnoviti, odnosno lijepiti svoje cipele-đonove jer rezultat nikada ne bude zadovoljavajući. Obratite se pravom stručnjaku.

Osim popravka obuće, ovdje se mogu izmijeniti patenti na ženskim cipelama, ženskim ili muškim torbama, školskim torbama ali i popraviti ručke na različitim sportskim torbama.Uz sve to ovdje je neumorna stara šivaća mašina- singerica koja će zašiti i one najdeblje materijale. Svakako dođite, jer čizma glavu čuva!

Obrt „Sebastian“, obućara Borisa Kožića, ulica Njemačka broj 1, čeka vas svaki radni dan od 8 do 15 i od 17 do 19 sati te subotom od 8 do 13 sati.

TEKST: promo      FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn