PROMO: BIG WIN U POŽEGI – Tražite li najbolje, najzdravije i najljepše od prirode, vrtni centar Big win je pravo mjesto!

Datum objave: 26. 6. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Povratak prirodi i mirisu zemlje, stil je življenja čije brojne prednosti sve više prepoznaju i cijene stanovnici urbanih područja. Jer, nema ništa ljepše, bolje i zdravije od svježih plodova ubranih vlastitom rukom. Znaju to i u vrtnom centru Big win, jedinstvenoj oazi cvijeća, egzotičnog voća, zdravog povrća, ukrasnog grmlja, bilja, sjemenja i zelenila u Zagrebačkoj ulici 105 u Požegi, mjestu koje, zahvaljujući entuzijazmu, kreativnim idejama i stručnosti vlasnice Martine Vukoja, prirodu i sve njene blagodati svakodnevno donosi i u vaš dom.

Tražite li najbolje, najzdravije i najljepše od prirode, vrtni centar Big win u Zagrebačkoj ulici 105 u Požegi, adresa je na koju morate navratiti. Mjesto je to na kojem biljke i plodove zemlje smatraju najboljim prijateljima, terapijom i lijekom, jedinstvena oaza cvijeća, egzotičnog voća, zdravog povrća, ukrasnog grmlja, sjemenja i zelenila za koju znaju diljem Hrvatske, jer, povratak prirodi i mirisu zemlje, stil je življenja čije brojne prednosti sve više prepoznaju i cijene stanovnici urbanih područja.

Zasluga je to i Martine Vukoja, direktorice firme, poduzetnice prepune znanja i kreativnih ideja koja ljubav prema biljkama, baš kao i sve ono što o njima zna, rado dijeli sa svima. Shvatit ćete to čim navratite u Big win, vrtni centar u kojem, s jednakim uspjehom, uzgajaju i njeguju i egzotične vrste i više od 300 starih sorti voćaka, jer,takve su otpornije i puno zdravije, a upravo je to ono što nam je svima potrebno. Želeći svojim kupcima pružiti ono najbolje od prirode, u Big win-u odnedavno nude i bio uzgoj u povišenim gredicama, takozvanom „vrtu bez motike“. Riječ je o inovativnom rješenju, hitu u vrtlarstvu koje omogućuje uzgoj biljaka u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i herbicida, ravno iz prirode. Jer, zdravlje ljudi, prije svega djece, na prvom je mjestu.

Uz povrće uzgojeno u povišenim gredicama kakvo je sve teže pronaći na tržnicama i po trgovačkim centrima, ideja je kupcima ponuditi i osjećaj vlastitog vrta i kontakt s biljkama, kao i mogućnost da sami izaberu, a potom i uberu sve ono što požele i što s puno ljubavi na vlastitoj plantaži i OPG-u, uzgajaju sve generacije Vukoja.

Uz bio povrće, tu je i paulovnija, najbrže rastuće drvo na svijetu, čitav niz zanimljivog i egzotičnog voća, poput kumkvata, najzdravijeg i najtraženijeg citrusa, sibirskog limuna i ananasa, indijske banane, mongolske borovnice, kikirikija, a onda i cvijeća koje će oplemeniti i uljepšati svaki prostor, poput hoye, idealne za one nešto lijenije jer ne zahtijeva previše pažnje, iznimno rijetkih kala ili sasvim posebnih, čarobnih “visećih“ orhideja Vanda.

Uz veliki izbor ukrasnih biljaka, sadnica voća- poznatog i nepoznatog, cvijeća kakvog nećete naći nigdje drugdje, u Big winu možete pronaći i sjemenje i sav potreban sadni materijal, sve po prihvatljivim cijenama, prve klase, uz besplatan stručni savjet i neoizostavan osmjeh. S ponudom se možete upoznati i putem web shopa, big-win.hr a sve što nude stići će i do kupaca diljem Hrvatske, stručno i kvalitetno upakirano, brzom dostavom i isporukom HP Expressa.

Radno vrijeme trgovine u Zagrebačkoj ulici 105 je od 9 do 18h radnim danom i subotom od 8 do 14 sati. Pronađite ih i na facebooku gdje rado dijele znanje i iskustvo, spremni u svakom trenutku dati pravi savjet. Big win svakodnevno u vaš dom donosi prirodu i sva njena bogatstva, stoga, navratite!

TEKST: S. T.            FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn