PROMO: BIG WIN – Poklonite biljku i neka je godina cvjetna!

Datum objave: 22. 12. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Tražite li istinski poseban, nezaboravan dar s porukom, izaberite biljku. I požurite, jer vikend će i velika akcija u Big Winu, maloprodajnom vrtnom centru, oazi cvijeća i zelenila u Zagrebačkoj ulici 105., u Požegi, gdje vas čekaju i s velikom ponudom božićnih drvaca, onih pravih, koji će trajati.

Da bi se opušteno mogli prepustiti blagdanskoj atmosferi, prije svega je potrebno riješiti božićno drvce. Ono najbolje, koje će čuvati uspomene i trajati, teglirano, čeka vas u Big Winu, maloprodajnom vrtnom centru, oazi cvijeća i zelenila u Zagrebačkoj ulici 105., u Požegi.

Birajte između velikih i manjih, po povoljnim cijenama, uz mogućnost dostave na kućnu adresu, što je, prilično dobra stvar kod kupovine božićnog drvca i svakako navratite u dane vikenda kada je akcija koju ne bi trebali propustiti želite li pokloniti istinski poseban dar. Poklonite biljku i poželite dragoj osobi cvjetnu Novu godinu.

U Big Winu su pripremili paket s 43 biljke koje će, po vašoj želji, isporučiti bilo gdje u Hrvatskoj. I požurite, jer nestat će! Jer poklon s mirisom i atmosferom, koji će trajati, najbolji je poklon. Neka svima bude cvjetno! Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 9 do 17, subotom od 8 do 12, a pronađite ih i na Facebooku i webshopu big-win.hr

TEKST: S. T.     FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn