PROMO: BIG WIN – Oaza cvijeća i zelenila, obiteljska priča u kojoj sudjeluju sve generacije

Datum objave: 30. 9. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA- Bilo da razmišljate o vrtlarstvu kao hobiju, sadnji voćaka, stabla s ugodnom hladovinom ili tek tražite cvijet za dnevni boravak, ovo je mjesto od kojeg morate krenuti. Jer, da bi odabrali najbolju biljku, o njoj nešto treba i znati, baš kao i kako se za nju brinuti, da bi nam dala najbolje od sebe. Sve što trebate i što zamislite nudi Big Win, maloprodajni vrtni centar, oaza cvijeća i zelenila u Zagrebačkoj ulici 105 u Požegi.

Biljke su, kažu znalci, najbolji psihijatri. One odmaraju i opuštaju, pružajući nam, istovremeno, priliku za uživanjem u bojama, mirisima i okusima. Ipak, da bi nam dale ono najbolje od sebe, biljke zahtijevaju našu pažnju. Stoga, razmišljate li o vrtlarstvu kao hobiju, sadnji voćaka ili stabla s ugodnom hladovinom u dvorištu, ili tek tražite cvijet za dnevni boravak, Big Win, novootvoreni maloprodajni vrtni centar, mjesto je od kojeg trebate krenuti.

Jer, prije svega, treba izabrati, a u Big Win-u nema što nema. Ukrasne biljke, sadnice voća, domaćeg i egzotičnog, poznatog i nepoznatog, cvijeće kakvo nećete naći nigdje drugdje, sjemenje, sadni materijal… Po prihvatljivim cijenama, prve klase, uz besplatan stručni savjet i osmjeh. Sibirski limun i ananas, indijska banana, mongolska borovnica, kaktusi svih vrsta, tražite li cvijet koji ne zahtijeva gotovo nikakvu pažnju ili možda paulovnija, čudo iz Kine i najbrže rastuće drvo na svijetu? Sve to, pa i stare sorte voćaka, pronaći ćete u Big Win-u u Zagrebačkoj ulici 105, Požega, jedinstvenoj oazi biljaka i zelenila, mjestu namijenjenom vrtlarima i vrtlaricama, ljubiteljima cvijeća, biljaka i prirode.

Riječ je, osim toga i o obiteljskoj priči u kojoj sudjeluju sve generacije- od dvogodišnjaka do umirovljenika i životnoj strasti direktorice firme, Martine Vukoja, poduzetnice prepune kreativnih ideja i stručnog znanja o biljkama i njihovom uzgoju. Možete se u to uvjeriti i posjetom njihovoj plantaži i OPG-u Vukoja, gdje uspješno raste i „princezino drvo“, već spomenuta egzotična paulovnija, ali i eko povrće iz vlastite gredice.

S ponudom se možete upoznati i putem web shopa, a sve što nude, zahvaljujući brzoj dostavi i isporuci HP Expressa, stići će i do kupaca diljem Hrvatske. Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 9 do 17, subotom od 8 do 12, a za savjet im se možete obratiti i na facebook, jer rado dijele dugogodišnje iskustvo, znanje i ljubav prema biljkama. Svakako posjetite i Big Win webshop, jer u tijeku su i rezervacije za jesensku sadnju voćaka. I uvjerite se kako su biljke najbolji „liječnici duše“.

TEKST: promo     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn