PROMO: AUTOSERVIS GAVRAN – Poklonite svom limenom ljubimcu najbolji ljetni tretman

Datum objave: 21. 5. 2022. | Kategorija: Promo

POŽEGA – S prvim toplim danima, dok se mentalno pripremate za godišnje odmore i duga putovanja, trenutak pažnje poklonite i svom limenom ljubimcu, jer, ljeto je vrijeme kada o tome ne želite misliti, a nova sezona donosi nova pravila. Brigu stoga prepustite onima najboljima, Autoservisu Gavran u Industrijskoj 39 u Požegi.

Dok neplanirano rano, uskačete u majice kratkih rukava i mentalno se pripremate za godišnje odmore, trenutak slobodnog vremena i pažnje odvojite i za svog limenog ljubimca, jer, nova sezona zahtijeva adekvatnu pripremu, a ljeto je vrijeme kada ne želite probleme. Brigu, stoga prepustite onima najboljima i automobil odvezite do Autoservisa Gavran u Industrijskoj 39 u Požegi.

Prije svega zbog redovitog održavanja klima uređaja, jer, s porastom temperatura, već za koji dan, dok stojite na semaforu, poželjet ćete se i rashladiti, očekujući pri tom da sve radi kako treba, jer, baš kao i ostali dijelovi automobila i klima uređaji podložni su kvarovima. Je li sve kako treba, utvrdit će stručno osoblje dobro opremljenog servisa provodeći postupak dezinfekcije klime, ali i svih ostalih ventilacijskih mjesta unutar vozila sklonih skupljanju vlage, najsuvremenijom tehnologijom uporabe ozona, jer samo uz ispravan klima uređaj ne morate brinuti o zdravlju.

Čišćenje i dezinfekcija ovom tehnologijom uništit će plijesan, bakterije ali i sve neugodne mirise iz vašeg automobila, prodirući duboko u sve njegove dijelove, a uz preporučenu promjenu filtera, uklonit ćete i potencijalnu pojavu bakterija. Kad ste već kod pravih majstora, neće biti zgorega “čekirati” i stanje guma, jer o tome itekako ovisi sigurnost vožnje, a ljeto je i vrijeme duljih putovanja, stoga i prije odlaska na godišnji odmor, eliminirajte moguće probleme, jer na ovom mjestu klijentima nude i ugradnju i kupovinu guma, uz, naravno, najbolji omjer cijene i kvalitete. Ukoliko, suočeni sa učestalim povećanjem cijena energenata, razmišljate o novom pogonskom gorivu vašeg ljubimca, Auto servis Gavran također je prava adresa, jer ugradnja i održavanje plina zahvat je kakav se radi samo kod najboljih.

Prepustite li im posao, uz puno znanja i profesionalnog iskustva, dokazat će vam kako je autoplin najbolje alternativno rješenje, ali i kako će se novac uložen u ovaj ekološki prihvatljiv pogon, vrlo brzo vratiti, a tu je i 24 mjesečna garancija, stoga, ne razmišljate dugo.

Zahvaljujući najmodernijim dijagnostičkim i servisnim uređajima, uz navedeno, ovdje će uspješno otkloniti i svaku drugu boljku vašeg vozila, reparirati alternatore i elektropokretače, ali se i pobrinuti za nadogradnju motornih vozila, što je usluga kakvu baš i nećete naći svugdje. Sve su to razlozi da već sutra navratite u Industrijsku 39, radnim danom od 8 do 16 sati, ili subotom do 13 ili ih nazovete na broj 099/ 6844 323. Jer, ljeto je već tu, a najbolji sezonski poklon vašem limenom ljubimcu zasigurno je posjet Autoservisu Gavran.

TEKST: S. T.              FOTO: Promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn